Dženifer i Ben

Zašto su raskinuli Dženifer i Ben? Otkriven razlog kraha najveće ljubavne priče

Autor:

29.02.2024 14:28

Foto: (Photo by Monica Schipper/Getty Images for Elton John AIDS Foundation

Foto: (Photo by Monica Schipper/Getty Images for Elton John AIDS Foundation

Raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka dogodio se zbog ovoga, konačno isplivali detalji



Dženifer Lopez i Ben Aflek jedan su od najpopularnijih i najomiljenih parova na javnoj sceni, a njihova ljubav doživela je pre dve decenije brodolom.

Upoznali su se radeći zajedno na filmu "Gigli", uplovili su u ljubavnu vezu, verili se i spremali svadbu da bi kao grom iz vedra neba usledio raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Photo by Phillip Faraone/Getty Images

 

Tri dana pre venčanja rešili su da stave tačku na njihovu ljubav, sve do 2021. godine kada su se ponovo sreli i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Oboje su bili u braku, a onda su rešili da njihovoj ljubavi pruže još jednu šansu i u tajnosti su stali na "ludi kamen" pre nešto više od dve godine. 

Raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka - ovo ih je razdvojilo

Dženifer je sada ispričala njihovu priču u dokumentarnom filmu "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana" za šta je koristila i ljubavna pisma koja joj je slao.

Profimedia

 

Kako su sada objasnili, odluku da se venčanje ipak ne desi doneli su tri dana pred zakazanu ceremoniju.

- Ben i ja smo raskinuli tri dana pre venčanja. Isplanirali smo veliku svadbu... Četrnaest redara i deveruša. Ali tri dana pre toga smo se raspali pod pritiskom - rekla je Dženifer.

Pročitajte Posle toliko godina, Dženifer Lopez otkrila zašto je otkazano venčanje sa Benom - Razbolela sam se

Glumac je to potvrdio i dodao da je potom "kulimacija zbog velikog preispitivanja njihovog privatnog života" prouzrokovala raskid.

- U svim tim godinama zaista je bilo teško jer se nisam osećala samo kao da sam izgubila ljubav svog života, imala sam osećaj da sam izgubila najboljeg prijatelja kog sam ikada imala.

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

 

- Nismo mogli da razgovaramo godinama, a to mi je bio najteži deo - iskrena je bila Džej Lo.

Potom je otkriveno da je inicijator da se dogodi raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka bio glumac, a njegova supruga otkrila je da mu je sve oprostila jer ljubav nema cenu.

Komentari. (0)

Loading