Dženifer Lopez

Iza širokog osmeha i najlepše haljine krila je tugu: Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka na klimavim nogama posle samo godinu dana

Autor:

07.10.2023 16:59

Foto: Photo by Frazer Harrison Getty Images

Foto: Photo by Frazer Harrison Getty Images

Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka posle godinu dana pred prvim je ozbiljnijim problemom



Dženifer Lopez za mnoge je pojam lepote. Iako hrabro korača kroz šestu deceniju života, nikada lepša nije bila, to pomislimo svaki put kada je ugledamo, a ona opet iznova oduševi.

Pre nekoliko dana prošetala je crvenim tepihom u jednoj od najlepših haljina koje smo imali priliku da vidimo. Plenila je lepotom i širokim osmehom, te mnogi nisu mogli da pomisle da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka pred prvom krizom.

Photo by Phillip Faraone/Getty Images

 

 

Pevačica se pojavila kako bi uručila nagradu ženi koja je godinama njen lični trener, Trejsi Andreson. Svi su gledali u stajling koji je za ovu priliku muzička zvezda izabrala i njime zasenila sve prisutne. Uska, dekoltirana haljina u flamenko stilu, spuštala se do poda, s tim što je prednji deo haljine imao izrez do kolena, tako da je Dženifer Lopez pokazala zavidnu figuru u svoj svojoj slavi.

Dok su svi sa divljenjem gledali u Dženifer, mali broj njih je znao šta se u njenom privatnom životu događa. Naime, samo dan pre nego što je došla na ovaj glamurozni događaj, pevačica je fotografisana kako se u kolima svađa sa suprugom Benom Aflekom i tom prilikom je imala besan izraz lica.

Photo by Frazer Harrison Getty Images

 

 

Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka na velikoj prekretnici, spekulišu američki mediji

 

Popularni par sudbonosno „da" izgovorio je pre godinu dana kad su nakon 20 godina shvatili da su rođeni jedno za drugo. Iako su na sva zvona pričali kako niko nije srećniji od njih, obožavaoci i nemaju taj osećaj, s obzirom na to da se ovaj par u javnosti ponaša kao da je pred razvodom.

S druge strane, Ben Aflek je u društvu bivše žene Dženifer Gardner uvek nasmejan i srdačan. Čak su se i zagrlili u kolima, a paparaci su sve uhvatili. Od tih fotografija, pa sve do danas, Dženifer Lopez nije viđena u društvu svog supruga.

Pročitajte Posle devet godina Dženifer Lopez podelila srećne vesti, svi joj čestitaju

Dovoljan povod da se posumnja da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka na klimavim nogama, zar ne?

 

Komentari. (0)

Loading