Dženifer i Ben

12 soba i čak 24 kupatila: Ovo je novi dom Dženifer Lopez i Bena Afleka, Beverli Hils ovo još nije video (foto)

Autor:

24.07.2023 19:00

Foto: Photo by Phillip Faraone/Getty Images

Foto: Photo by Phillip Faraone/Getty Images

Novi dom Dženifer Lopez i Bena Afleka koštao je 60,8 miliona dolara, a luksuzno imanje nalazi se na Beverli Hilsu, vila poseduje 12 spavaćih soba i 24 kupatila



Da bogati nisu bogati samo zato što mnogo zarađuju, već što umeju da štede, pokazuje primer Dženifer Lopez (53) i Bena Afleka (50).

Posle dvogodišnje potrage za odgovarajućom nekretninom, pevačica i glumac su nedavno kupili vilu na Beverli Hilsu, koju ovih dana prilagođavaju svojim potrebama. Cena - “prava sitnica”.

Imanje koje se prostire na tri hektara, sa kućom, sportskim kompleksom i gigantskim bazenom, prodavalo se od 2018. godine.

Prvobitno je procenjeno na 135 miliona dolara, da bi se posle pandemije virusa korona nudilo za 75.

Profimedia

 

Međutim, i to je bilo mnogo za slavni par čija se bogatstva zbirno procenjuju na tri milijarde zelenih novčanica.

Posle jednogodišnjeg cenkanja, Džej Lo i Ben su uspeli da vilu sa 12 ogromnih spavaćih soba i 24 kupatila kupe za 60,8 miliona.

Dok je još osećala stisak ruke agenta za nekretnine iz agencije preko koje su sklopili posao, pevačica poznata po uspešnim izletima na film otrčala je u luksuzne prodavnice unutrašnje dekorative kako bi izabrala nov nameštaj, tapacirung i tapete, koristeći, vrlo verovatno, latino šarm i pregovarački nerv svojstven Arapima kako bi željene predmete dobila jeftinije.

Profimedia

 

Novi dom Dženifer Lopez i Bena Afleka odiše modernističkim luksuzom.

U katalogu losanđeleskih raskošnih nekretnina tvrdi se da predstavlja spoj novih tehnologija i stare potrebe za intimom.

Profimedia

 

- Izuzetno dizajnirana, uz korišćenje najmodernijih tehničkih rešenja, vila predstavlja jedinstven objekat na Beverli Hilsu. Sofisticirano projektovana okućnica sa prostranim vrtom pruža mnogo mogućnosti za odmor - piše u katalogu.

Posebnu draž nekretnini daje zatvoreni sportski kompleks koji u svom sastavu ima kompletnu teretanu, terene za košarku i piklbol, ring za boks i salon za masažu sa, na Benovu radost, velikim barom.

Profimedia

 

U bašti su, osim bazena za nultom ivicom (infiniti), smešteni i penthaus za goste i kuća za čuvare. Podzemna garaža ima 12 parking mesta, što je ništa u poređenju sa spoljnim parkingom unutar imanja na koji može da stane 80 vozila.

Dom Dženifer Lopez i Bena Afleka je raj na zemlji

Lokacija je još jedna od dobrih strana ove vile.

Do dva ulaza/izlaza koja poseduje može se doći samo kroz zatvorene ulice na čijim trotoarima patrolira naoružani čuvar. Imanje se nalazi na 20 minuta vožnje od aerodroma Van Najs, što je savršena prednost za džetsetere poput Dženifer i Bena.

Profimedia

 

Pored vlasnika koji su, prema pisanju portala Page Six, nekretninu platili u kešu, novu adresu u dokumentima će imati i pevačicini petnaestogodišnji blizanci Ema i Maks iz braka sa Markom Entonijem. 

Glumčeva deca iz zajednice sa koleginicom Dženifer Garner, ćerke Vajolet i Serafina i sin Samjuel, zasada će ostati da žive s majkom. 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading