Ema i Maks

U očima mu se vidi bes: Sin Dženifer Lopez Bena Afleka nikako ne podnosi, fotografija sve otkriva

Autor:

04.04.2023 18:16

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

Ćerka popularne pevačice oduševljena je svojim očuhom, dok sin Dženifer Lopez Bena nikako ne može da prihvatiDženifer Lopez Ben Aflek svoju ljubavnu vezu obnovili su posle više od 20 godina

Koliko su srećni može se videti i samo i na osnovu fotografija koje se brzinom svetlosti šire društvenim mrežama, gde god da se zajedno pojave. 

Međutim, izgleda da u njihovom luksuznom domu nije sve baš idilično. 

Pročitajte Dženifer Lopez i Ben Aflek stižu u Beograd, razlog je prelep

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

 

Naime, Dženifer je početkom godine potvrdila da Ben i ona sada žive zajedno, ali da su sa njima konačno i njihova deca, koja se privikavaju na novu porodicu.

- Uselili smo se! Sada svi živimo zajedno. Deca su se preselila kod nas. Bila je to zaista jedna vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vreme svi moji snovi postali su stvarnost - rekla je tada za "Today" Džej Lo ne skrivajući sreću zbog promena koje joj se događaju.

Bliznaci Ema i Maks, koje je pevačica dobila u braku sa Markom Antonijem, očuha su prihvatili, ali svako na svoj način. 

Dok je devojčica oduševljena Benom,i uživa da vreme provodi sa njim, Maks nikako nije.

Pročitajte: Emocije na vrhuncu - Deca Dženifer Lopez i Bena Afleka presrećna, kakva radost

Ben je snimljen kako se trudi da bude veoma pažljiv prema sinu Dženifer Lopez, ali se na najnovijoj fotografiji vidi da Maksu to baš i nije drago.

Na slici se vidi kako Ben grli Maksa, a očito je da dečak nije uzvratio zagrljaj i da samo stoji i čeka da ga glumac pusti.

Strani mediji pišu da Maksu smeta što njegova majka javno grli i ljubi svog supruga te da mu je zbog toga veoma neprijatno. 

- JLo i Ben su se pozdravljali, a ona nije htela da ga pusti pustiti da ode bez strastvenog poljupca. Videlo se da je Maksu bilo neugodno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni dok nisu prestali - ispričao je izvor za National Enquirer.

Da li će se vremenom nešto promeniti, ostaje da vidimo. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading