Šakira

Veći dnevni boravak niste videli: Ovo je novi Šakirin dom, luksuz na 750 kvadratnih metara (foto)

Autor:

25.02.2023 16:00

Foto:

Foto:

Nakon što su kolumbijska pevačica Šakira i slavni fudbaler Žerar Pike postigli dogovor o starateljstvu, pevačica je odlučila da se sa decom preseli u Majami



Nakon završetka ljubavne priče koja je trajala trinaest godina, potvrđeno je da je spor između Šakire i Pikea oko starateljstva konačno okončan. Pevačica je nakon svih nedavnih događaja u vezi sa neverstvom svog bivšeg muža odlučila da se preseli iz Barselone u američki grad Majami. Pošto su se njeni porodični dani u Španiji završili, odlučila je da ipak zadrži vilu u Majamiju koju je pre nekoliko godina želela da proda. Od kada se pojavila vest o ovom razvodu, pomenuta vila više nije na prodaju, piše BravaCasa. Ukoliko vas interesuje kako izgleda vila u Majamiju u kojoj će živeti Šakira nakon razvoda, pogledajte fotogradije ispod.

Kako izgleda vila u Majamiju u kojoj će živeti Šakira sa decom

Pročitajte Trud se isplatio - Zavirite u stan Ane Mihajlovski, oduševićete se kakvu je transformaciju doživeo (foto)

 

Spoljašnji izgled vile

U pitanju je velika bela vila sa bazenom u sredini. Šakira je ovu kuću kupila 2001. godine i ona je tada koštala oko tri miliona dolara. U pitanju je imanje od 750 kvadratnih metara sa nekoliko objekata u beloj boji, sa mnogo vrata, velikih prozora, dvorištem i bazenom.

 

 

Dnevna soba

Dnevna soba i trpezarija smešteni su u jednu prostranu prostoriju kojom preovladava bela boja. Mada je pevačica poznata po svom nesvakidašnjem stilu u odevanju sa raznovrsnim bojama, kada je u pitanju uređenje enterijera to očigledno nije slučaj. Neutralne svetle boje preovladavale su u njenom domu u Barseloni, a i u ovoj vili u Majamiju možemo videti beli nameštaj, bele zidove i svetle parketi koji izgledaju luksuzno i elegantno.

 

 

U ovoj velikoj prostoriji gde su smeštene dnevna soba i trpezarija, za sada ćemo se fokusirati na deo za opuštanje. Pored dva kauča, možemo videti i podne jastuke koji ovom delu prostorije daju još bolji opuštajući utisak. Bela boja i stakleni stolovi doprinose da kuća izgleda svetlije, a ta uloga se može pripisati i velikom raskošnom ogledalu na zidu.

Trpezarija

Trpezarija je dizajnirana u klasičnom stilu, i velike je površine kao što je ova savršena je za veliku porodicu. Kao i u ostatku kuće preovladavaju svetle nijanse, a ističe se veliki tepih sa braon dezenom koji prekriva najveći deo poda prostorije.

Pročitajte Jelenin dom prava je novogodišnja bajka, dnevni boravak, stepenište, hodnici, terasa, dvorište sve je nestvarno okićeno (video)Trud se isplatio - Zavirite u stan Ane Mihajlovski, oduševićete se kakvu je transformaciju doživeo (foto)

 

 

Kuhinja

Već je jasno da pevačici najviše prijaju beli enterijeri. Kuhinjski elementi su od drveta, beli. U kuhinji se pored osnovnih elemenata nalazi i šank, trpezarijski sto i sofa. Osim toga, iz kuhinje se može izaći u baštu što ovoj prostoriji daje posebanu čar.

 

 

Šakira je kroz svoje snimke i slike iz kuće u Barseloni pokazala da joj je bitno da ima veliku i praktičnu kuhinju. Pevačica obožava da bude u kontaktu sa ljudima koji su joj bliski, sa porodicom i prijateljima i zbog toga često organizuje druženja u svojoj kući. Prostorija u kojoj najviše voli da provodi vreme sa prijateljima je kuhinja.

 

 

Zona za opuštanje

Velika vila omogućava da imate nekoliko soba za opuštanje. U pitanju je kutak za odmor i opuštanje sa nargilom u centru. Plava nargila usklađena je sa plavim šarama na sofama, dok je ostatak prostorije beo.

Pročitajte Nećete verovati - Ovde žive dva penzionera (foto)

 

 

Spavaća soba

Kao i u ostalim prostorijama, u spavaćoj sobi preovladava beli nameštaj i svetle boje. Krevet je specifičan po svom tapaciranom uzglavlju. Bež tepih zauzima veći deo poda, a na fotografiji se može videti da ova spavaća soba ima i svoje kupatilo.

 

 

 Kupatilo

Na prethodnoj fotografiji vidi se mali deo kupatila iz spavaće sobe. Sada imamo bolji uvid u dizajn tog kupatila. Beli elementi i velika kada odišu elegancijom. Ogledala i svećnjaci imaju arapsku estetiku. Shakira veoma ceni arapsku kulturu.

Pročitajte Feng šui saveti za spavaću sobu - Ove „otrovne strele“ odmah izbacite napolje

 

 

Druga spavaća soba

Vila u Majamiju u kojoj će Šakira živeti sa decom ima dovoljno prostorija za sve. Ova spavaća soba najviše odudara od ostatka kuće. Za razliku od svih drugih prostorija, crni nameštaj i ciklama tepih privlače pažnju. Da li će možda baš ova soba biti jedna od dečijih?

 

 

Dečija soba

Mada se ne zna da li Milan i Saša dele dečiju sobu ili imaju odvojene sobe, ovo bi takođe mogla biti jedna od dečijih soba. Zeleni tepih privlači pažnju kada je u pitanju dekoracija.

Pročitajte Savršenstvo - Stan samo 38 kvadrata, a ima sve! (foto)

 

 

Drugo kupatilo

U pitanju je moderno i svetlo sa staklenim paravanom za tuš. Srebrni lavabo odiše luksuzom.

 

 

Kućna teretana

Za javni posao fizička forma je vrlo važna, posebno ako je ličnost toliko popularna da stalno iznova obilazi svet na svojim turnejama. Kućna teretetana je iz ovog razloga neizbežna. U poređenju sa ostalim prostorijama, teretana nije toliko prostrana. Ima svega nekoliko sprava i veliko ogledalo. Sigurno će ova prostorija pomoći pevačici da održi svoj odličan izgled.

Pročitajte Fenomenalan TikTok trik - Kako izravnati posteljinu bez peglanja

 

 

Bazen u dvorištu

Mada se bazen već video na prvoj fotografiji, sada kada ga vidimo izbliza možemo reći samo jedno: Milan i Saša će obožavati svoju novu kuću. Palme i živa ograda čuvaju privatnost i zbog toga mislimo da je ovo najbolje mesto za uživanje.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading