Kardašijan-Džener

Glamurozni domovi Kardašijan-Džener porodice: Kadrovi koje niste videli u rijalitiju, od cifara će vam se zavrteti u glavi (foto)

Autor:

11.03.2023 12:00

Foto: (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

Foto: (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

Domovi porodice Kardašijan-Džener redovno su pred kamerama, ali šta je ono što još uvek niste znali o njima?



Jedna od najpopularnijih porodica na svetu, čuveni Karadašijan-Džener klan, već godinama je pod lupom javnosti. Svoj život svakodnevno izlažu na tacni, a šta je ono što do sada niste videli pred kamerama?

Pročitajte Jeftino uređenje stana - Na ovih 6 stvari ne bacajte novac

Getty Images

 

Najveći broj njihovih imanja se nalazilo ili se još uvek nalaze u Hiden Hilsu i Kalabasasu. Većina njih je iskusna u trgovini nekretninama, nekad čak i u vrlo kratkim vremenskim periodima. Međutim, svi glamurozni domovi porodice Kardashian-Džener ostavljaju bez daha, piše BravaCasa.

Glamurozni dom Kim Kardašijan i Kanija Vesta

Vila u Bel Airu

 

Vila u Bel Eru od 9000 kvadrata je prodata nakon što nisu mogli više da priušte renoviranje. Ona je otišla u ruke ukrajinske milionerke, Marin Ekšn. Međutim, vila se ubrzo ponovo našla na tržištu i prodata je za 14 miliona dolara.

Kuća u Hiden Hilsu

Pročitajte Fenomenalan TikTok trik - Kako izravnati posteljinu bez peglanja

 

Ovo imanje je kupljeno za 20 miliona dolara 2014. godine. U pitanju je kuća sa osam spavaćih soba, dva bazena, dve banje, dve kuhinje, a čak imaju i sopstven vinograd.

Dom Kajli Džener u Hiden Hilsu

 

 

Kajli Džener je bila vlasnica čak dve kuće u Hiden Hilsu. Prva vila je imala četiri spavaće sobe i tri i po kupatila. Nakon samo četiri meseca, Kajli je prodala za skoro milion više nego što je kupila u avgustu 2016. Glamurozni domovi Kajli Džener u Hiden Hilsu su nedaleko jedan od drugog. Ovu drugu vilu je Kajli kupila na jesen iste godine. Ovde je provodila vreme tokom trudnoće. Kuća ima 8 spavaćih soba, 11 kupatila i  13 200 kvadratnih metara. Čak ima i spa sobu.

Vila Kendal Džener

Pročitajte Feng šui saveti za spavaću sobu - Ove „otrovne strele“ odmah izbacite napolje

 

Ovu vilu je Kendal kupila na  na Beverli Hilsu za 8,55 miliona dolara u popularnom kvartu Mulholand. Kuća ima 6.625 kvadratnih metara i pet spavaćih soba, šest kupatila, fontanu, bazen, bioskop, teniski teren, spa centar i igralište.

Kuća Kloi Kardašijan

 

Kloi je kupila imanje u Kalabasasu za 7,2 miliona dolara od Džastina Bibera. Kuća ima vinski podrum, šest kamina, bazen i dve garaže.

Vila Kortni Kardašijan

Pročitajte Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima - Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

 

Vila Kortni Kardašijan u Kalabasasu ima 12 000 kvadrata. Vila ima 6 spavaćih soba. Opremljena je liftom, teretanom i prostorijom za masažu. Kortni pokazuje istinsku strast prema dizajnu enterijera na društvenim mrežama.

Dom Kris Džener

 

Kris Džener je definitivno neko ko se razume u nekretnine. Kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupatila. Kuća je uređena u najprefinjenijem stilu.

Dakle, glamurozni domovi ove intrigantne porodice su nešto o čemu svi maštamo. Mada, ko zna, možda jednog dana budemo imali priliku da živimo u nekoj sličnoj vili.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading