Nataša Bekvalac

Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima: Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

Autor:

11.01.2023 15:05

Foto:

Foto:

Stan Nataše Bekvalac će vas oduševiti



Uz ženu od stila kao što je Nataša Bekvalac ne može se zamisliti ni dom koji nije sličan njoj - prefinjen i elegantan. Novosadska barbika je neko ko važi za estetu, te joj je i te kako važno u kakvom okruženju boravi, a nekoliko puta je isticala da joj je izgled enterijera znatno značajniji od garderobe koju pazari. Stoga se lepa pevačica nedavno zdušno predala uređenju svog doma, a dok je renoviranje trajalo naoružala se strpljenjem i privremeno iselila iz stana.

Pročitajte Raspust je počeo - Nataša Bekvalac sa ćerkama uživa na planini, Katja oduševila (video)

Instagram

 

Kada je sve završeno Nataša se sa svojim ćerkama Hanom i Katjom vratila nazad u njihov dom koji je sada pravi mali raj. Svaki detalj je pažljivo biran i uklopljen, a prostorom dominiraju pastelni tonovi. 

Instagram

 

 

Ako bi trebalo smisliti precizan izraz, ušuškani minimalizam bi bila prava reč. Dnevni boravak ima prostranu garnituru, a fotelje su modernog dizajna nežnih tonova.

Pročitajte Njena sigurna luka i oaza sreće - Sa kime deli neizmernu radost i ljubav

Instagram

 

Posebnu draž enterijeru dali su neobični lusteri, dok je trpezarija ukrašena velikim ogledalima, a posebno zanimljiv detalj je biljka koja prolazi kroz sto kojim je Nataša prostor definitivno učinila nesvakidašnjim.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading