Nataša Bekvalac

Njena sigurna luka i oaza sreće: Sa kime deli neizmernu radost i ljubav

Autor:

30.10.2022 12:00

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac uživa u društvu svojih najmilijih



Uvek nasmejana i pozitivna pevačcia Nataša Bekvalac nedavno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije na kojima je nasmejana i u zagrljaju svojih roditelja i sestara Kristine i Dragane. Od početka karijere, pa do danas oduvek je isticala značaj porodice, kao i podršku koju dobija od svojih roditelja i sestara i koliko joj to znači, pa je tako u opisu fotografija napisala: "Jako sam potrešena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nešto preče... a ništa nije preče od porodice.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

 

 

Pročitajte Nasmejane i razigrane - Ko joj pomaže u kućnim poslovima

 

 

Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da 'to nije vaš problem'. Eto, molim vas... i volim vas. Niko nije slobodan, ako svi nismo slobodni... i niko nije zaštićen, ako svi nismo zaštićeni. Retko objavljujem slike mame i tate, jer ne vole. Sada objavljujem, jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas." Nataša je neko ko je i sam iskusio nasilje u porodici i koja je to hrabro prijavila, koja se protiv toga borila, a izašla je iz toga kao neko jači. Sa osmehom na licu, sa pesmom i pozitivnom energijom, nastavljajući tamo gde je stala.

Deleći sa svojim pratiocima, ali i slušaocima svoju muziku i pozitivnu energiju, stvarajući nove pesme, note i tekstove koji ženama daju vetar u leđa, dopuštajući da budu i krhke i slabe, ali i jake i borbene, da se njihov glas čuje, ali da znaju kada su i one pogrešile. Uvek sa porukom ljubavi. Pokazjući snagu, ali i ogromnu ljubav prema svojim ćerkama, brižnost i nežnost. Deleći sa njima svaki period kroz koji je prošla, trudeći se da maksimalno uživaju u odrastanju i detinjstvu. Idući zajedno na putovanja, planinareći, učeći da plivaju, veslaju, praveći zamak od peska, igrajući, u radnim akcijama sređivanja kuće. Ali, iznova vraćajući se porodici i njihovom krugu. Toj mirrnoj luci i izvoru sigurnosti sreće i radosti. Jer to svaki roditeljski i porodični dom treba da predstavlja. Mesto kome svi možemo da se vratimo, gde smo bezbrižni, sigurni i voljeni. Ujedno podelivši svoj porodični portret na pevačicin način, ali upućujući i snažnu poruku kako bi došla do što većeg broja ljudi.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading