Lea KIš

Parče raja nadomak Beograda: Vikendica Lee Kiš na Avali će vam oduzeti dah (foto)

Autor:

17.03.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vikendica Lee Kiš fenomenalno je uređena, a osim prelepog zelenila porodica popularne voditeljke uživa u bazenu kao i pogledu na veštački potok



Jedno od najpoznatijih TV lica Lea Kiš godinama je na javnoj sceni, a kada odmara od snimanja najviše voli da provodi vreme sa suprugom Momčilom i ćerkom Sarom Miomvikendici. Voditeljka i njen suprug stvorili su privatnu oazu nadomak Beograda, na Avali.

Pročitajte Jugoslavija ga je obožavala - Ovaj poznati gospodin je otac Lee Kiš (foto)

- Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. Nažalost, danas niko nije kod kuće, ni Momčilo ni ćerka Sara Mia - rekla je svojevremeno Lea.

Pročitajte Kakva majka, takva ćerka - Naslednica Lee Kiš napunila 28 godina, izgleda kao mama u mladosti (foto)

- Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana – ispričala je voditeljka.

Porodično parče raja krasi i veštački potok, kao i bazen.

Pročitajte Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima - Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu...

Pročitajte Trud se isplatio - Zavirite u stan Ane Mihajlovski, oduševićete se kakvu je transformaciju doživeo (foto)

- Ono što je najatraktivnije u našem dvorištu je svakako bazen. Uglavnom Sarini prijatelji dolaze da uživaju kraj bazena. Ovde oni prave žurke, puštaju muziku, roštiljaju i uživaju maksimalno. I ja nemam ništa protiv, bazen i jeste za mlade. Nije nas vreme poslužilo, pa nismo izbacili sve što ide uz bazen, garniture, ležaljke, imamo i gumu u obliku flamingosa, pravi letnji ambijent - otkrila je Lea.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading