Ana Mihajlovski

Trud se isplatio: Zavirite u stan Ane Mihajlovski, oduševićete se kakvu je transformaciju doživeo (foto)

Autor:

22.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Stan Ane Mihajlovski je kao iz magazinaRenoviranje doma nije lak posao, ali se trud na kraju zasigurno isplati, potvrdila bi sigurno i Ana Mihajlovski. Voditeljka je rešila da svom domu pruži makeover, i u toj misiji koja je trajala pet meseci naišla je na mnoštvo prepreka o kojima je često govorila u svojim Insta-storijima, ali je na kraju uspela da stvori oazu za sebe i svoju decu.

Pročitajte Kakva majka, takva ćerka - Poznata voditeljka pokazala ćerku koja je prava lepotica

Instagram

 

Dom Ane Mihajlovski je uređen minimalistički, ali mu topline ne manjka. Prostranu dnevnu sobu krase biljke, prozori od poda do plafona, te ima dosta prirodnog svetla, a tik uz prozor nalazi se trosed u senf boji.

Pročitajte Zbog ovog blama je imala košmare - Ana Mihajlovski propala u zemlju

Instagram

 

Čitav prostor opremljen je modernim lusterima koji atmosferu čine još prijatnijom, a pastelni tonovi se ponavljaju u svim sobama.

Iz dnevnog boravka pruža se pogled na spavaću sobu gde je smešten prostrani francuski krevet, čiju je boju voditeljka pažljivo uskladila sa bojom zidova.

Instagram

 

"Palate su brže gradili", našalila se Ana koja posle mukotrpnih meseci druženja sa majstorima konačno može da uživa u toplom porodičnom ambijentu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading