Ana Mihajlovski

Kakva majka, takva ćerka: Poznata voditeljka pokazala ćerku koja je prava lepotica

Autor:

20.10.2022 20:00

Foto:

Foto:

Ćerka Ane Mihajlovski ista majka



Poznato TV lice i voditeljka Ana Mihajlovski, osvojila je simpatije gledalaca kada se još kao jako mlada pojavila u serijalu "Jednostavan život" i "Bela lađa", nakon kojih je uspešno vodila emisije "48 sati svadba". Kako je njena karijera išla uzlaznom putanjom, ona je vodila različita muzička takmičenja, kao što su "Ja imam talenat", "X faktor", kao i "Pinkove zvezdice". Ana je poznata kao neko ko privatan život drži dalje od očiju javnosti i medija, pa tek povremeno podeli neku fotografiju sa svojim naslednicima. Poznata voditeljka je ponosna majka troje dece, koje se trudi da vaspita u duhu pravih vrednosti. Ana je nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila fotografiju svoje najstarije naslednice.

Instagram screenshot @anamihajlovski1982

 

 

 

Pročitajte Grubin obmotao ruke oko nje, ona NAJSREĆNIJA IKAD - Prvo porodično letovanje Ane Mihajlovski nakon pomirenja s mužem

 

Voditeljka i njena ćerka Iva bile su zajedno u tereatni, obučene za vežbanje, a Ana je tom prilikom u opisu fotografije napisala: "Mala ja". I zaista, sličnost je neverovatna. Iva je isto plava i svetle puti, pa kao i Ana od kako se pojavila na malim ekranima pored njenog osmeha i duhovitosti koji su joj bili zaštitni znaci, plava kosa je bila još jedan znak po kojem je publika zapamtila. Iva je nasledila lepotu od majke, a oni koji je poznaju kažu da je na poznatu voditeljku nasledila vedar duh i smisao za humor.

Anina naslednica je plod ljubavi sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, a par se i nakon što se razveo slaže jako dobro kada je u pitanju odgajanje i vaspitanje njihove ćerke, pa se tako neretko mogu vidtei kako zajedno uživaju u zajedničkim obavezama roditeljstva.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading