Ana i Bastijan

Luksuz svetskih zvezda: Dom Ane i Bastijana je raj kao iz časopisa, od lokacije će vam se zavrteti u glavi (foto)

Autor:

02.02.2023 21:15

Foto:

Foto:

Dom Ane Ivanović nalazi se na ovoj lokaciji



Oaza mira daleko od gradske vreve mnogima zvuči kao nedostižan san, ali Ani Ivanović i njenom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru je pošlo za rukom da svoj dom urede baš na jednom takvom mestu.

Nakon što su se povukli iz profesionalnog sporta, iz Čikaga su se pre par godina preselili u idilično selo Vestendorf koje se nalazi u Austriji. Ovo mestašce smešteno je među okolnim planinama na sunčanoj visoravni i apsolutno je bajkovito.

Pročitajte Slavi se Božić - Poznate dame umesile česnicu, jedna je sve šokirala (foto)

Iako ima samo oko 3.500 stanovnika, Vestendorf je popularna turistička destinacija, kako leti tako i zimi – kao skijalište i destinacija za pešačke ture.

Njihova luksuzna vila u ovom mestu ima oko 400 kvadrata i navodno je koštala oko 3,5 miliona evra. U sklopu imanja je veliko dvorište sa teniskim i fudbalskim terenom.

Pročitajte Porodica joj pružila podršku, prejake emocije - Ana Ivanović stigla u Beograd (foto)

Kada je reč o enterijeru, Ana se odlučila za minimalizam, te je sav nameštaj sveden i u pastelnim tonovima. Prostor je prilagođen deci, pa osim što je udoban vrlo je funkcionalan, a prostorije su prostrane i prozračne.

Pročitajte Božić kod Ane i Bastijana - Toplina porodičnog doma, razdragani sinovi i prelepa trpeza FOTO

Ako je suditi po Instagram objavama nekadašnje teniserke, njeno omiljeno mesto u kući je kuhinja iz koje često deli recepte za omiljene đakonije.

Pročitajte Recept Ane Ivanović za savršeno zdrav doručak - Lako se sprema, a sastojke već imate u kuhinji

 

 

Prilikom uređenja vile Ana i Bastijan su mislili na svaki detalj, te kako su oboje nekadašnji sportisti u sklopu vile imaju i teretanu u kojoj redovno treniraju.

Međutim, ovo nije jedina nekretnina koju popularni bračni par poseduje. Ana i Bastijan su vlasnici impozantne vile na Majorki, luksuznog stana na Novom Beogradu, kao i apartmana u Minhenu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

03.02.2023 01:41

*********** oduzeti visak,i dati ljudima kojima je potrebno.