Ana i Bastijan

Ujednačeni stajlinzi su za čistu desetku: Ana i Bastijan zablistali u noćnom provodu, osmesi sve govore (foto)

Autor:

15.10.2023 10:01

Foto:

Foto:

Fotografija Ane i Bastijana iz provoda oduševilaAna Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u porodičnom domu zajedno sa sinovima, trudeći se da svaki trenutak sa decom provedu na najbolji mogući način.

Kako se teniserka pre nekoliko meseci porodila treći put, oni su samo nakratko zapostavili društveni život dok beba nije ojačala.

Međutim, najnovija fotografija Ane i Bastijana iz provoda pokazuje koliko i roditelji mogu dobro da se zabave.

Instagram

 

Proslavljena sportistkinja objavila je selfi sa suprugom iz lifta gde su bili skockani od glave do pete. 

Ona je zablistala u crnoj, šljokičastoj haljini koja je istakla u prvi plan njenu vitku figuru posle samo pet meseci od porođaja. Kosa joj je bila pokupljena u opuštenu, nisku punđu dok je od aksesoara imala samo jedan prsten i sat.

Fotografija Ane i Bastijana iz provoda pokazuje koliko im prija roditeljstvo

Širok osmeh krasio je Anino lice dok se njen suprug tek pomalo osmehivao, ali je zato stajlingom uspeo da parira prelepoj teniserki. 

Instagram

 

Crni smoking sa lakovanim crnim cipelama uvek je provereno dobra kombinacija kada muškarac želi da ostavi utisak. 

Pročitajte Godine prolaze, ona se ne menja - Ovaj napitak je eliksir mladosti Ane Ivanović

Na račun izgleda bračni par sinoć je dobijao samo komplimente. Ali ipak ono što je više oduševilo svakog ko je imao prilike da ih sretne ili makar vidi ovu sliku, jeste činjenica da su toliko raspoloženi i odmorni kao da nemaju malu bebu u kući.

Očigledno su se lepo organizovali, s obzirom na to da su već iskusni roditelji pa žele da uživaju u odrastanju najmlađeg sina

Photo by Sebastian Reuter / Getty Images for GQ Germany

 

A ono što je najbitnije, nisu zaboravili da kvalitetno provedeno zajedničko vreme najviše prija braku i ljubavi, pa to redovno čine, dok im bake uskaču u pomoć da pričuvaju mališane.

Komentari. (0)

Loading