Ana Ivanović

Porodila se Ana Ivanović: Stigao još jedan sin, a zove se...

Autor:

06.05.2023 18:30

Foto:

Foto:

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger dobili su trećeg sina, bebi se najviše obradovala braća Leon i Luka



Nekadašnja teniserka Ana Ivanović rodila treće dete. Uspešna sportiskinja i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, su tokom trudnoće izjavljivali da im nije važan pol deteta, nego samo da bude živo i zdravo. 

Par, koji veći deo godine provodi daleko od medija na svom imanju u austrijskom mestu Vestendorf u podnožju Alpa, s velikom radošću i uzbuđenjem dočekao je novog člana porodice. Bebi su se najviše obradovali njihovi sinovi Leon i Luka. Ime deteta još nije saopšteno. 

Pročitajte Samouverene u drugom stanju- Trudnički stajling Ane Ivanović obožavaće sve buduće mame (foto)

Profimedia

 

Lepa sportistkinja i njen suprug s velikim nestrpljenjem su iščekivali su prinovu, a Ana je, kad su obelodanili trudnoću, istakla da se raduju što će biti u manjini. Trudničke dane ispunjavala je kuvanjem za svoje muškarce, odmorom i dugim šetnjama.

Nekadašnja uspešna teniserka karijeru je završila 2016. kad se i udala za nemačkog fudbalera, kako bi mogla u potpunosti da se posveti porodici. Par je neko vreme živeo u Čikagu, gde je 2018. rođen njihov prvenac Luka, dok je Leon na svet stigao godinu dana kasnije. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading