Ana Ivanović

Samouverene u drugom stanju: Trudnički stajling Ane Ivanović obožavaće sve buduće mame (foto)

Autor:

10.03.2023 11:15

Foto:

Foto:

Trudnički stil Ane Ivanović poslužiće kao inspiracija brojnim damama i pokazati kako da se osećaju samouvereno u drugom stanjuVest da će se Ana Ivanović po treći put ostvariti u ulozi majke pre mesec dana obradovala je domaću javnost. Nekadašnja teniserka i njen suprug Bastijan Švajnštajger sa nestrpljenjem iščekuju prinovu, i kako je Ana rekla raduju se da budu u manjini. 

Pročitajte Može li slađe! Otkriven pol- Treće dete Ane i Bastijana je...

Instagram

 

Lepa trudnica uživa u blagoslovenom stanju, te vreme ispunjava kuvanjem za supruga i sinove Luku i Leona, odmoru i laganim šetnjama, a upravo jednu takvu fotografiju podelila je sa svojim pratiocima.

Pročitajte Luksuz svetskih zvezda - Dom Ane i Bastijana je raj kao iz časopisa, od lokacije će vam se zavrteti u glavi (foto)

Instagram

 

Jedan sunčan dan Ana je iskoristila za boravak na svežem vazduhu, a njena modna kombinacija kao i uvek oduševila je mnoge. Lepa trudnica blistala je u haljini zemljanih tonova, uz koji je uklopila blejzer teget boje, koji savšeno prikriva bokove zbog kojih se mnoge dame osećaju nesigurno u trudnoći

Pročitajte Anina tašna uvek je skupa i trendi, ali nećete verovati šta nekadašnja teniserka nosi u njoj (video)

Instagram

 

Kao pasionirana kolekcionarka brendiranih torbica, Ana ni ovaj put nije razočarala izborom, te je stajling upotpunila autentičnim modelom koji je zaokružio čitavu modnu priču. 

Kako se vama dopada?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Viktorija

10.03.2023 13:03

Ana je lepotica u svakom pogledu, ne samo lepo llice, njena priroda, ljubav prema ljudima, deci. Kao trudnica zaista izgleda sjajno u najjednostavnijoj kombinaciji. Ne volim njenog muža. Anci, comeback u rodni zavicaj. Ovde te volimo🤍