Anđelka Prpić

Trudna Anđelka Prpić otišla na porodiljsko, oproštajni poklon kolega otkrio pol bebe (foto)

Autor: Gloria.rs

01.03.2023 15:00

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Srećnih vesti danas baš dosta, a najlepše se tiču i glumice Anđelke PrpićTrudna Anđelka Prpić polako ali sigurno ulazi u sam finiš blagoslovenog stanja. Iako je sve vreme bila aktivna, radila i pojavljivala se na brojnim gradskim dešavanjima, došlo je vreme za povlačanje sa scene i poslednje pripreme za dolazak bebe. 

Pročitajte Prelepa je - Trudna Anđelka u pratnji novog dečka zvezda večeri, zaljubljeni, nasmejani, ljubav jača od svega (foto)

Boško Karanović

 

Poslednjeg dana februara, Anđelka se sa suzama u očima oprostila od kolega u pozorištu i tako otišla na porodišljko bolovanje. Da li će na svet doneti još jednog dečaka ili možda devojčicu, glumica i njen partner Marko Žugić nisu do sada otkrivali. Ipak, jedan detalj podgrejao je sumnje da je pol bebe već jasan. 

Naime, srećna ali u isto vreme i tužna što se rastaje od pozorišta na neko vreme, Anđelka je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju poklona koji su joj kolege uručile. 

Pročitajte Skrivena simbolik - Trudna Anđelka blista sa novim dečkom, jedan poseban detalj nikome nije promakao (foto)

Instagram printscreen

 

- Rasplakaše me na kraju - poručila je glumica na Instagramu i pokazala poklon upakovan u plavi papir, što je odmah pokrenulo spekulacije da će Anđelka na svet doneti još jednog dečaka. 

Da li je to zaista tako ostaje da vidimo... 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading