Ana i Bastijan

Može li slađe! Otkriven pol: Treće dete Ane i Bastijana je...

Autor:

01.03.2023 12:54

Foto:

Foto:

Treće dete Ane i Bastijana je unelo toliku dozu sreće u njihove živote da čitava porodica sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će najslađe pojačanje stići u njihov dom



Pre nešto manje od mesec dana Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger objavili su da će se treći put ostvariti u ulozi roditelja. Sinovi Luka i Leon oduševljeni su što će dobiti najslađe pojačanje, a pol bebe sa nestrpljenjem se iščekivao. 

Pročitajte Deca Ane i Bastijana je obožavaju, brza poslastica od samo tri sastojka

Instagram

 

"Basti i ja ćemo od sada zvanično biti u manjini!", poruičila je nikad lepša Ana i oduševila svet.

Trudnički dani joj i te kako prijaju, uživa u dugim šetnjama zdravo se hrani, a navodno je prilikom susreta sa nemačkim medijima, lepa Beograđanka otkrila da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci. Sličnog mišljenja je i Bastijan. 

Pročitajte Luksuz svetskih zvezda - Dom Ane i Bastijana je raj kao iz časopisa, od lokacije će vam se zavrteti u glavi (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ali, najslađe vesti kažu da je treće dete Ane i Bastijana ponovo dečak. 

- Najbliži članovi porodice Ivanović upućeni su u to da će Anino i Švajnijevo dete biti muško. To je teniserki rekao lekar na poslednjem pregledu. Trudnoća protiče u najboljem redu, beba se razvija kako treba i roditelji su srećni i zadovoljni - piše Kurir. 

Verujemo da su ovom informacijom najviše oduševljeni Luka i Leon jer im stiže mlađi brat za igru i druženje. 

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading