Ana Ivanović

Anina manekenska linija posle trećeg porođaja: Fotografija otkrila sve

Autor:

13.05.2023 19:00

Foto: K1 TV screenshot

Foto: K1 TV screenshot

Iako je trećeg sina na svet donela pre samo sedam dana, Ana uspela da vrati devojačku liniju



Ana Ivanović  pre samo sedam dana na svet je donela treće dete. Ona i njen suprug, nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger dobili su još jednog sinčića, kome su se najviše obradovala starija braća, Luka i Leon. Pošto je porođaj protekao u najboljem redu, a mališan dobio odlične ocene, posle tri dana pušteni su iz bolnice, te su srećni roditelji bebu i predstavili javnosti. 

Sad je lepa teniserka, svojevremeno prvi reket sveta, pokazala kako izgleda samo nekoliko dana posle rođenja treće bebe i oduševila pratioce. Crno bela fotografija, na kojoj se široko osmehuje, pokazuje kako je brzo vratila vitku liniju, po kojoj je već godinama poznata, a u opisu je napisala samo "Čista sreća". 

Pročitajte Upoznajte Aninog i Bastijanovog trećeg sina, preslatka porodica (video)

Instagram

 

Ana i Bastijan sa sinovima veći deo godine provode na svom imanju u austrijskom mestu Vestendorf u podnožju Alpa, daleko od očiju medija. Njih dvoje s velikom radošću i uzbuđenjem dočekali su vest o proširenju porodice i oboje su isticali da im je samo važno da beba bude živa i zdrava, a ne kog je pola. Treći sin učvrstio je ljubav para koji je potpuno posvećen porodici. Njih dvoje venčali su se na romantičnoj ceremoniji u Veneciji u julu 2016. a neko vreme živeli su u Americi, pošto je Bastijan, dok se nije penzionisan, igrao fudbal za klub "Chicago Fire". 

Brax

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading