Ana Ivanović

Anina manekenska linija posle trećeg porođaja: Fotografija otkrila sve

Autor:

13.05.2023 19:00

Foto: K1 TV screenshot

Foto: K1 TV screenshot

Iako je trećeg sina na svet donela pre samo sedam dana, Ana uspela da vrati devojačku linijuAna Ivanović  pre samo sedam dana na svet je donela treće dete. Ona i njen suprug, nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger dobili su još jednog sinčića, kome su se najviše obradovala starija braća, Luka i Leon. Pošto je porođaj protekao u najboljem redu, a mališan dobio odlične ocene, posle tri dana pušteni su iz bolnice, te su srećni roditelji bebu i predstavili javnosti. 

Sad je lepa teniserka, svojevremeno prvi reket sveta, pokazala kako izgleda samo nekoliko dana posle rođenja treće bebe i oduševila pratioce. Crno bela fotografija, na kojoj se široko osmehuje, pokazuje kako je brzo vratila vitku liniju, po kojoj je već godinama poznata, a u opisu je napisala samo "Čista sreća". 

Pročitajte Upoznajte Aninog i Bastijanovog trećeg sina, preslatka porodica (video)

Instagram

 

Ana i Bastijan sa sinovima veći deo godine provode na svom imanju u austrijskom mestu Vestendorf u podnožju Alpa, daleko od očiju medija. Njih dvoje s velikom radošću i uzbuđenjem dočekali su vest o proširenju porodice i oboje su isticali da im je samo važno da beba bude živa i zdrava, a ne kog je pola. Treći sin učvrstio je ljubav para koji je potpuno posvećen porodici. Njih dvoje venčali su se na romantičnoj ceremoniji u Veneciji u julu 2016. a neko vreme živeli su u Americi, pošto je Bastijan, dok se nije penzionisan, igrao fudbal za klub "Chicago Fire". 

Brax

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading