Ana Ivanović

Godine prolaze, ona se ne menja: Ovaj napitak je eliksir mladosti Ane Ivanović

Autor:

19.09.2023 18:00

Foto:

Foto:

Izgled Ane Ivanović oduševljava iz godine u godinu, ovo je njena tajna



Nekadašnja teniserka Ana Ivanović iz godine u godinu izgleda sve bolje, pa se mnogi šale da je pronašla eliksir mladosti. Jedna od najlepših teniserki vodi računa o nezi kako lica tako i tela, što je dokazala pokrenuvši kozmetičku kuću.

Photo by Andreas Rentz / Getty Images for MADELEINE

 

Kako bi mnogima razrešila misteriju koja je tajna njenog mladolikog izgleda, teniserka je svojevremeno otkrila da je trik u mača čaju.

Ana ne može zamisliti dan bez ovog napitka koji ima brojne blagodeti za organizam. Mača čaj je zapravo japanski zeleni čaj u prahu koji je bogat nutrijentima, kao i sastojcima koji imaju antioksidantsko dejstvo.

Pročitajte I ona se pridružila trendu - Barbi izdanje Ane Ivanović zaludelo pratioce (foto)

Teniserka ovaj napitak najčešće konzumira hladan, a obožava ga jer smanjuje stres, pa samim tim sprečava i nastanak bora.

Photo by Monika Grabkowska on Unsplash

 

- Obožavam sjajno delovanje mača čaja koji pruža brojne blagodeti našem organizmu. Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju, memoriju i raspoloženje – istakla je jednom prilikom Ana.

Benefiti mača čaja

Mača čaj je niskokalorični napitak i sadrži mnoge nutrijente kao što su rutin, kvercetin, kofein i hlorofil. Osim toga sadrži vitamine A,C, K, ali i gvožđe i vlakna.

Mača čaj je generalno bogat antiksidansima koji uklanjaju loše molekule iz organizma i smanjuju oskidativni stres, pa nije ni čudo što je zahvaljujući ovom napitku izgled Ane Ivanović besprekoran.

 

Instagram

Komentari. (0)

Loading