Ana Ivanović

Od majke dobila najbolje savete: Bjuti rutina Ane Ivanović zaustavlja sat

Autor:

02.11.2023 22:00

Foto:

Foto:

Bjuti rutina Ane Ivanović može se uvek primenjivatiAna Ivanović važi za jednu od najlepših sportistkinja na ovim prostorima, a svoju lepotu ona veoma posvećeno neguje. Ana ne odustaje od bjuti rituala među kojima su visoko mesto imaju oni koje je nasledila od majke.

Verujemo da lepom izgledu nekadašnje teniserke doprinose zdrave životne navike, među kojima je zdrava ishrana, kao i redovne vežbe od kojih ne odustaje, ali pre svega tu je bjuti rutina Ane Ivanović.

Koliko je posvećena nezi, govori i činjenica da ima liniju proizvoda sa svojim potpisom koji su organskog porekla.

Međutim, uprkos tome, bjuti rutina Ane Ivanović se sastoji od saveta koje je dobila od svoje majke.

Pročitajte Dosta je bila zakopčana i smerna, ovo je nova Ana Ivanović

„Ne zaboravi da skineš šminku” i „umij se uveče pred spavanje” samo su neki od saveta Anine majke koji su postali sastavni deo bjuti rutine Ane Ivanović.

- Ja sam to bukvalno shvatila i kasnije detaljno istraživala sredstva za čišćenje lica. Pošto nisam mogla da pronađem adekvatne proizvode, odlučila sam da napravim sopstvene.

Proizvodi na bazi aktivnih sastojaka (peptidi, hijaluronska kiselina...) namenjeni su naprednijoj nezi kože lica i vrata, a Ana ih uglavnom koristi uveče, kako bi ujutru izgledala svežije.

Bjuti rutina Ane Ivanović - trikovi koji pomažu svakoj ženi

Ukoliko zbog dece ima neprospavanu noć, odmah posegne za korektorom sa svetlucavim česticama, ali osim toga ona se služi trikovima koje može svaka žena sebi da priušti.

Evo još nekih bjuti saveta Ane Ivanović.

„Ne nosim šminku dok vežbam. Imam samo kremu za sunčanje kada sam napolju.“

„Pijem mnogo vode, pomaže kada su oči otečene i čisti kožu“, otkrila je jednom prilikom nekadašnja teniserka.

Komentari. (0)

Loading