Sloboda Mićalović

Zar i ona?! Estetski hirurg otkrio šta je Sloboda Mićalović radila na sebi

Autor:

01.12.2023 21:10

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Slobode Mićalović oduvek privlači dosta pažnje



Jedna od naših najlepših glumica Sloboda Mićalović oduvek je važila za prirodnu lepoticu.

Ona neguje nežan izgled koji je dugo odolevao estetskoj hirurgiji, međutim pokrenula se polemika da li je izgled Slobode Mićalović zaista potpuno prirodan.

Ata Images

 

Naime, iako je Sloboda pobornik prirodnog izgleda, jedna klinika za estetsku hirurgiju tvrdi da je glumica diskretno osvežila usne hijaluronom, piše Mondo.rs.

Iako je neminovno da u njenoj porodici vlada dobra genetika, ona nije jedini „krivac“ za dobar izgled Slobode Mićalović.

Pročitajte Bolje od teretane - Vežbe Slobode Mićalović dovode liniju do savršenstva

Glumica je svojevremeno otkrila da dosta pažnje posvećuje nezi i da je to počela da radi u ranim dvadesetim.

- Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar... Sve to dođe na red, pa i lepota lica. 

Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda – otkrila je glumica jednom prilikom.

Ata Images

 

Dobar izgled Sloboda Mićalović takođe duguje zdravim životnim navikama


- Kada snimam, ustajem u šest-sedam, a kada nema snimanja, odspavam i do osam-devet sati. Nisam fanatik koji ne jede nikada nešto slatko ili zdravu hranu, ali uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve.

Pročitajte Modni duel koji su svi čekali - Sloboda izašla Nataši na crtu, jedna je mnogo bolja

Sloboda nije radila estetske operacije, ali je istakla da nema ništa protiv određenih tretmana koji čine lice blistavim.

- Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja.

Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film „Zonu Zamfirovu”, rekla: 'Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ'. Milena Dravić mi je isto to poručila.

Ata Images

 

Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo – zaključila je ona.

Komentari. (0)

Loading