Šakira

Biće da se to Pikeu nije svidelo: Ovo je Šakira menjala na svom licu i telu, želja da izgleda mlađe je jača

Autor:

28.02.2023 10:11

Foto: Photo by Roy Rochlin/Getty Images

Foto: Photo by Roy Rochlin/Getty Images

Da li je i šta Šakira korikovala na svom licu i telu najnovija je debata na duštvenim mrežama, jedni kažu da je preterala, drugi kažu da nikada nije bolje izgledala



Šakira (46) i dalje nema mira. Ako nije na naslovnim stranama zbog Žerara Pike i njegove mlađane devojke (23) Klare onda zbog svojih postupaka i izgleda. 

Na red je došao Šakirin izgled, pa komentari da se podvrgla estetskim korekcijama ne prestaju. Da li iz želje da izgleda mlađe ili još bolje, sve su jača Šuškanja da je Šakira mngo toga korigovala na svom licu.

Pročitajte Veći dnevni boravak niste videli - Ovo je novi Šakirin dom, luksuz na 750 kvadratnih metara (foto)

Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images

 

Prema Vanitatisu, Kolumbijka je radila neke manje zahvate na svom telu, a jedan od njih su usne.Tvrde da je pevačica povećala usne što je najmoderniji estetski zahvat koji su radile brojne holivudske zvijezde. Za Šakiru pišu da se 'dala u ruke' jednog od najprestižnijih estetskih centara na svetu u Barseloni.

- Kada je ispod igle, ona pokazuje na tačno mesto, dajući mi tačne mere koliko čega i gde želi da joj dodam. Bilo da je u pitanju hijaluronska kiselina ili fileri, ona jasno zna što joj gdje nedostaje. Ona sama dodiruje obrve, usne, nazolabijalni nabor, bradu, uglove usana...", rekao poznati hirurg za Vanitatis.

Pročitajte Pike čeka bebu sa novom devojkom? Bolan udarac za Šakiru

Photo by Luke Walker/Getty Images

 

Međutim, Šakira poriče da je bila podvrgnuta rinoplastici.

Ona tvrdi da je imala samo sitne korekcije na licu, koje joj čine lice za nijansu zategnutijim nego što bi bilo kada ne bi išla na 'bockanje' kod estetičara ili plastičnog hirurga.

Šta vi kažete? 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Sena

01.03.2023 10:25

Verovatno da jeste. Izgleda bolje nego u mladosti. Oduvek je imala lepu kosu, a ostalo je prosek.

Tijana

02.03.2023 11:16

Biće da se to Pikeu nije svidelo? Znaci ukoliko se muskarcu nesto ne svidi, on ima opravdanje da bude sa drugim devojkama? Promenite naslov, ne brukajte se.