Klara Kija Marti

Oteto prokleto: Pikeova devojka potražila stručnu pomoć, pritisak je preveliki

Autor:

01.02.2023 18:15

Foto: Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Foto: Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Pikeova devojka potražila stručnu pomoć



Najveći ljubavni skandal poslednjih nekoliko meseci i dalje privlači veliku medijsku pažnju.Preljuba slavnog fudbalera Žerarda Pikea puni novinske stupce, a prema pisanju stranih medija izgleda da je taj pritisak preveliki za njegovu novu devojku Klaru Kiju Marti.

Pročitajte Pike nemo sve posmatra - Šakirina svekrva urla na nju, video ne prestaje da se komentariše (video)

Instagram printscreen

 

Naime, nakon što je Šakira objavila pesmu u kojoj je detaljno opisala prevaru sada već bivšeg supruga, dvadesettrogodišnja studentkinja je navodno pod velikim stresom zbog kojeg je potražila pomoć u jednoj privatnoj klinici.

Pročitajte Pike se malo više zaigrao, ponovo osramotio Šakiru! Ovo mu baš nije trebalo, osude ne prestaju (video)

Instagram

 

Španski podkast „Mamarazzis“ koji vode novinarke Laura Fa i Lorena Vaskez navodi da je Pikeova devojka primljena u privatnu kliniku Kuiron u Barseloni radi lečenja od anksiozne krize.

- Zaustavljaju je na ulici da je pitaju ko je, pevaju joj pesmu, svi je prepoznaju, a dosta je stidljiva devojka -  rekla je Lorena Vaskez u podkastu pre nekoliko dana.

Pročitajte Kakav otac, takvi sinovi - Žerar Pike u suzama, Saša i Milan oduševili 90.000 navijača na stadionu FOTO


- Ona je bila u kući svojih roditelja oko osam dana, radeći od kuće. Trebalo joj je sklonište jer nije dobro raspoložena. Nije lako biti devojka od 23 godine i biti glavna vest Španije i celog sveta. To joj je uzelo danak i trebao joj je još jedan korak - naveo je Saul Ortiz na „Fiesti“.
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading