Šakira i Pike

Obrt: Pike moli Šakiru da se pomire, pevačica otkrila sve detalje (foto)

Autor:

24.02.2023 14:45

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Šakirina nova pesma za tili čas prikupila je milionske preglede, a pevačica u njoj otkriva da bivši muž želi da se pomiri sa njom



Iako je od tada prošlo više od pola godine otkako je Žerar Pike prevario Šakiru, ova tema je i dalje aktuelna, a pevačica teško izlazi na kraj sa razvodom. Prva pesma u kojoj je opevala preljubu postala je viralna, a onda su nastavile da se nižu nove. 

Pročitajte Pike čeka bebu sa novom devojkom? Bolan udarac za Šakiru

Instagram

 

Naime, Šakira je sada izbacila novu pesmu u kojoj govori o tome kako je bivši suprug moli da se pomire. Tek pošto je objavljena, numera već broji milionske preglede, a ovaj put pevačica se osim Pikeu obraća i njegovoj devojci.

Pročitajte Vreme za osvetu - Šakira Pikeu priredila malu pakost, čiji udarac više boli?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

"Bolelo me je kada sam te videla s novom devojkom, ali sad je red na mene. Zaboravila sam kroz šta smo sve prošli i to te nervira. Život mi se promenio nabolje, a ti više ovde nisi dobrodošao. Videla sam šta je tvoja devojka bacila ka meni, to me ni ne ljuti, smešno mi je", glase stihovi, a u jednom delu pesme Šakira otkriva da joj Pike krišom lajkuje slike i želi da se pomiri.

Pročitajte Oteto prokleto - Pikeova devojka potražila stručnu pomoć, pritisak je preveliki

Instagram screenshot @shakira

 

"Šta je bilo, dušo? Mislila sam da si zaljubljen. Što me tražiš kada znaš da je ne pravim istu grešku dva puta? Reci novoj ljubavi da se ne takmiči oko muškaraca, da prestane da se muči, ja sam te barem imala dok si bio lep. Otišao si i sad imam tri puta bolje - lepšeg, jačeg, veselijeg. Nikad se neću pomiriti s tobom, ti si baksuz. I znam da hoćeš da se pomirimo, lajkuješ mi slike. Sad hoćeš da se pomirimo, znala sam, lajkuješ mi slike. Izgledaš srećno u novom životu, ali znam da me tražiš", peva Šakira.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja

25.02.2023 23:36

Ne znam dal je marketing il sta je al ovo je prilicno jadno za jednu Sakiru a i bilo koga