Šakira

Vreme za osvetu: Šakira Pikeu priredila malu pakost, čiji udarac više boli?

Autor:

07.02.2023 10:12

Foto: Photo by Luke Walker/Getty Images)

Foto: Photo by Luke Walker/Getty Images)

Šakira se sveti Pikeu na neobičan način, ali čitav svet je podržava



Varnice između nekadašnjeg bračnog para Žerarda Pikea i Šakire već duže vreme ne prestaju. Nakon što je pevačica bivšeg supruga razotkrila u preljubi, počela je da mu se sveti, prvo kroz svoje pesme, a potom je prešla na nešto drugo.

Pročitajte Oteto prokleto - Pikeova devojka potražila stručnu pomoć, pritisak je preveliki

Instagram

 

Naime, Šakira je nastavila sa osvetom, koja ovaj put uključuje i njegove roditelje. Pevačica danonoćno priređuje zabave na kojima po stotinu puta pušta svoje nove pesme, a budući da Pikeovi roditelji žive u kući pored njene stvara im nepodnošljivu atmosferu. 

"Šta bismo mi bez prijatelja koji nam brišu suze i sa kojima slavimo lepe trenutke", napisala je Šakira u najnovijem videu na kojem slavi sa prijateljima.

Pročitajte Najteži udarac - Pike objavio sliku sa devojkom, da li je lepša od Šakire? (foto)

 

Pevačica ne prestaje sa glasnom muzikom, a s obzirom da ima veliku podršku javnosti, čak ni moćan čovek kao što je Pikeov otac joj ne može ništa, te su on i njegova supruga odlučili da se odsele, piše španski list Socialite. Telesinco takođe prenosi da fudbalerovi roditelji više ne žele da trpe zabave bivše snaje, pa razmatraju da se odsele iz luksuzne vile u Barseloni u kojoj stanuju godinama.

Podsetimo, Šakira je nedavno imala veliki sukob sa bivšom svekrvom, a video na kojem Pikeova majka Monsera Bernabo urla na pevačicu i unosi u lice postao je viralan. 

Twitter

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading