Šakira

Šakirina agonija se nastavlja: Preklinjem vas kao majka... (foto)

Autor:

11.04.2023 20:00

Foto: (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Latin Recording Academy)

Foto: (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Latin Recording Academy)

Šakirini sinovi Milan i Saša pod budnim su okom javnosti zbog čega je ona uputila javni apel medijimaNakon razvoda od Žerarda Pikea, Šakira je započela novo životo poglavlje, te se sa decom preselila u novi dom u Majamiju.

Dok slavna pevačica pokušava da pronađe svoj mir i nastavi dalje, uporni paparaci je prate u stopu što i te kako ometa život njenih naslednika, te se tim povodom oglasila i javno ih zamolila da prestanu da ih prate i fotografišu.

Pročitajte Posle životnog brodoloma Šakira poslala oproštajnu poruku - Hvala svima i zbogom! (foto)

Profimedia

 

„U periodu života kroz koji trenutno prolazim, s obzirom da sam poznata ličnost, razumljivo je da postoji znatiželja medija o meni i mojoj porodici.

Međutim, moja deca Milan i Saša proživeli su tešku godinu, trpeli su stalnu opsadu i nemilosrdni progon paparaca i raznih medija u Barseloni.

Pročitajte Kolo sreće se okreće - Šakira našla novog dečka

 

 

Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost.

Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate pred vratima naše kuće ili pratite njihove vannastavne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke, kao što se događalo svaki dan u Barseloni“, javno je apelovala Šakira.

Pročitajte Kao da joj Pike nije naneo dovoljno bola - Loše vesti stižu iz Španije, Šakira neutešna (foto)

Instagram

 

Latino zvezda želi da svojim sinovima omogući srećno detinjstvo kakvo svako dete zaslužuje.

„Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša, te se prema njima mogu ponašati na najhumaniji način s obzirom na to da se radi o zdravlju i fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 godina.

Pročitajte Sve do sada se dobro držala - Šakira u suzama, načisto se slomila posle razvoda (foto)

Instagram screenshot @shakira

 

Oni samo žele da izađu napolje i da idu u školu, a da se u isto vreme osećaju sigurno i bezbrižno jer nisu progonjeni i izloženi kamerama.

Ovu molbu ne upućujem kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti svoju decu i koja je zabrinuta za njihovo fizičko i emotivno stanje kako bi mogli da žive srećan život koji zaslužuje svako dete“, napisala je pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading