Bojan i Boban

Retko ih pokazuje: Sinovi Dragane Katić izrasli u prave lepotane, evo gde žive i čime se bave (foto)

Autor:

01.02.2023 21:15

Foto:

Foto:

Sinovi Dragane Katić su njena slika i prilika



Dragana Katić ponosna je majka dva sina, Bobana i Bojana, ali je oduvek insistirala da njihov privatni život drži dalje od očiju javnosti. Popularna voditeljka često rado govori o svojim naslednicima, a budući da ih je sama odgajila u nekoliko navrata je istakla koliko je teško biti samohrani roditelj, ali i da je srećna što je svoju decu izvela na pravi put.

Pročitajte Dragana Katić - Prošla sam kroz bolan period, ali nisam dozvolila da padnem na dno 

Instagram

 

- Svega se čovek uplaši kada dođu problemi. Kada je lepo, sve možeš sam, a kada dođu problemi i izazovi, kada treba da rešiš nešto sam kao roditelj, da doneseš krupnu odluku – sve je teško. Apsolutno sve – rekla je ona i dodala:

Pročitajte Voditeljka najiskrenije dosad o odlasku sina i intimi - Majka nije želela da se bavim javnim poslom

 

 

- Ali, koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela – da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno, idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom. 

Pročitajte Dupleks u kom stanuje ljubav - Zavirite u prelepi dom Dragane Katić i njenih sinova (foto)

Instagram

 

Sinovi Dragane Katić su veoma uspešni mladi ljudi. Boban je inženjer arhitekture koji živi i radi u Berlinu, a Bojan je završio Fakultet političkih nauka i živi u Beogradu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading