Šakira

Kolo sreće se okreće: Šakira našla novog dečka

Autor: Gloria.rs

30.03.2023 12:24

Foto: Photo by Jason Merritt/Getty Images

Foto: Photo by Jason Merritt/Getty Images

Šakira - novi dečko je glavna tema u medijima, a evo i o kome se radiPosle svih emotivnih lomova Šakira (46) je konačno srećna. Žerar Pike je definitivno prošlost.

Odlučila je da sa sinovima život nastavi u Majamiju, gde je kupila prelepu vilu. Ali kako španski mediji bruje, Šakira je već četiri meseca u Majamiju u prelepoj emotivnoj vezi. 

Pročitajte Kao da joj Pike nije naneo dovoljno bola - Loše vesti stižu iz Španije, Šakira neutešna (foto)

Photo by Kevin Winter/Getty Images for Clear Channel

 

Kolumbijska pevačica seli se na Floridu pošto su ona i Pike potpisali ugovor o starateljstvu nad decom, nakon što su se rastali jer se on zaljubio u Klaru Čiju Marti.

Njeni obožavatelji sada nagađaju da li će napustiti Barselonu s desetogodišnjim Milanom i osmogodišnjim Sašom na kraju školske godine odnosno u junu, ili u već sledećih nekoliko dana.

Portal OK Diario kaže da bi sada mogla da ima još jedan razlog da ubrza preseljenje u Majami, i to zbog tajanstvenog čoveka kog je upoznala pre nekoliko meseci.

Pročitajte Biće da se to Pikeu nije svidelo - Ovo je Šakira menjala na svom licu i telu, želja da izgleda mlađe je jača

Photo by Roy Rochlin/Getty Images

 

- Čini se da je kolumbijska pevačica pronašla novu ljubav s tajanstvenim muškarcem kojeg je navodno upoznala u Majamiju i s kojim je u kontaktu četiri meseca - piše OK Diario.

Portal nije ponudio više detalja, osim što su potvrdili da misteriozni muškarac nije Antonio de la Rua, s kojim se zabavljala pre nego što je upoznala Pikea na Svetskom prvenstvu 2010. godine. 

Šakira zasad nije ništa komentarisala, a nije se oglasio ni njen medijski predstavnik.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading