Šakira i Pike

Sve do sada se dobro držala: Šakira u suzama, načisto se slomila posle razvoda (foto)

Autor:

17.03.2023 11:10

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images for Clear Channel

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images for Clear Channel

Izgleda da je Šakiru posle svih emotivnih lomova bol konačno stigla, društvene mreže preplavljene su njenim najnovijim fotografijama na kojim je uplakana



Šakira je sa osmehom, barem se to tako javnosti čini, nastavila dalje posle raskida sa Žerarom Pikeom, preselila se u novi luksuzni dom, a na Instagramu ne prestaje da objavljuje snimke na kojima je vesela i raspoložena. 

Pročitajte Biće da se to Pikeu nije svidelo - Ovo je Šakira menjala na svom licu i telu, želja da izgleda mlađe je jača

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ipak, čini se da dobar deo Šakirinom srca, ipak, tuguje. Jaka, sa obe noge na zemlji, pevačica ni u jednom momentu nije želela da pokaže da ju je prevara dugogodišnjeg partnera načisto porazila. Ali izgleda da se i to sada dogodilo. 

Naime, Šakira je proteklih dana bila u Njujorku, pa je u jednom večernjem šou programu progovorila o prekidu ljubavi i veze sa fudbalerom.

- Imala sam veoma tešku godinu nakon raskida i pisanje pesama mi je bilo važno - rekla je Šakira i nakon završetka emisije u razgovoru s nepoznatom ženom zaplakala.

Photo by Luke Walker/Getty Images

 

Brzo je pokrila lice kako je fotografi ne bi snimili, ali svedoci govore kako je plakala ponesena emocijama zbog svoje ispovesti o Pikeu  i tome kako joj je slomio srce.

Fotografije su preplavile društvene mreže...

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading