Žerar i Klara

Pike ponovo postaje tata? Fotografija trudničkog stomaka ne prestaje da se komentariše

Autor:

17.05.2024 20:57

Foto: Photo by Borja B. Hojas/Getty Images

Foto: Photo by Borja B. Hojas/Getty Images

Devojka Žerara Pikea trudna, fotografije su dokaz



Devojka Žerara Pikea Klara Čija Marti, sa kojom uživa u ljubavi nakon razvoda od Šakire, izgleda da se nalazi u poodmakloj trudnoći koju su do sada vešto skrivali od medija.

Iako se pre više od šest meseci spekulisalo da je fudbalerova mlađa izabranica trudna, oni to nisu ni potvrdili ni demantovali pa je sve ostalo na pričama rekla-kazala.

Instagram

 

Slavni španski fudbaler prevario je kolumbijsku pop zvezdu sa mladom dvadesettrogodišnjakinjom, koja je u to vreme radila u njegovoj kompaniji.

Nakon što je sve isplivalo u javnost Šakira je prilično burno reagovala, pa je bivšem mužu posvetila osvetničku numeru.

No, Pike je odmah uzvratio udarac. A dok su njih dvoje javno ratovali, iza kulisa se spremao novi šok…

Devojka Žerara Pikea nije se oglašavala

Naime, iz Španije je stigla vest da je devojka Žerara Pikea u drugom stanju. Navodno, ona i Žerar su snimljeni u apoteci dok su kupovali test za trudnoću, a farmaceut je to ispričao jednom novinaru.

Ipak, do danas se o tome samo spekulisalo, a glavni akteri ove priče se za medije nisu oglašavali. Međutim, upravo je Klara uslikana u šetnji gradom, a ono što su svi prvo primetili jeste izbačen stomak koji umnogome podseća na trudnički.

Rekli bismo da je ona u poodmakloj trudnoći, a da li će se sada javno obratiti svim fanovima i otkriti da li će uskoro dobiti bebu sačekaćemo u danima koji su pred nama.

https://www.tiktok.com/@xoxolatinamami/photo/7339386034825874720?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Komentari. (0)

Loading