Sanja Kužet

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak: U 40. godini ovo je nemoguće (foto)

Autor:

01.02.2024 18:29

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trudna Sanja Kužet uživa na zasluženom bolovanju, voditeljka nikada nije bila lepša



Da je trudna Sanja Kužet, saznali smo pre nešto manje od mesec dana kada se produkcijska kuća „Grand”, za koju radi, oglasila lepim povodom.

Voditeljka već uživa na trudničkom bolovanju, ali kako je aktivna u blagoslovenom stanju, možemo je videti na raznim gradskim dešavanjima.

Boško Karanović

 

Lepa novinarka sa suprugom Nemanjom iščekuje drugo dete, dok iz prvog braka takođe ima sina Andriju te će ona uskoro postati majka trojice dečaka.

Sanja je sada u petom mesecu trudnoće, pa je stomačić već počeo da se nazire, što smo sinoć imali prilike da vidimo na jednom gradskom dešavanju.

Trudna Sanja Kužet ne skida osmeh sa lica

Naime, ona se pojavila u crnoj, plišanoj midi-haljini pripijenoj uz telo te se trudnički stomak mogao primetiti, a čini se da nije dobila ni gram viška do sada.

Instagram

 

Voditeljka nije skidala osmeh sa lica tokom čitave večeri, a svako ko ju je susreo mogao je samo komplimente da joj udeli jer nikada nije bila lepša.

Pročitajte Prve fotografije trudne Sanje Kužet, svi su uočili jedno

Trudna Sanja Kužet uživa u blagoslovenom stanju koje joj, reklo bi se, veoma prija, a ono što sve zanima jeste ko će je odmeniti na čuvenoj „Grandovoj” sceni? 

Danas je započelo snimanje drugog dela sezone, te ćemo i to uskoro saznati.

Komentari. (0)

Loading