Žerard Pike

Strasni poljupci: pokazao je celom svetu

Autor:

25.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Nova devojka Žerarda Pikea: mlada studentkinja u zagrljaju poznatog fudbalera



Nova devojka Žerarda Pikea: nova ljubavna romansa nakon samo tri meseca od kraha 11 godina duge ljubavi. Emotivna veza između poznatog španskog fudbalera Barselone i kolumbijske pevačice Šakire, počela je pre više od jedne decenije, a poznati par je za vreme provedeno zajedno važio da ima jedan idiličan odnos, prepun ljubavi i razumevanja za obaveze koje njihove profesije sa sobom nose. Pa, je tako pevačica kada god nije bila na nastupu ili turnejama koje su zahtevale duže odsustvo i mnogobrojnih koncerata, s obzirom da je jedan od najtraženijih svetskih vokala, čija je popularnost sveprisutna, kada je to prilika zahtevala delila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama odlaske na stadion, kako bi pratila i podržavala svog izabranika, zajedno sa njihovim naslednicima Milanom i Sašom.

 

Instagram screenshot @shakira

 

 

Pročitajte U inat svim brigama: njihov zagrljaj sve leči

 

Vest da se poznati par rastaje, ostavila je javnost u neodumici, ali se nedavno pojavila slika na kojoj poznati fudbaler razmenjuje nežnosti sa mladom studrentkinjom Klarom Kiom Marti, koja je deo fudbalerovog PR tima, radeći u filmskoj i televizijskoj kući "Kosmos", čiji je Žerard vlasnik. Ona je zadužena za organizaciju posebnih događaja, jer je upravo to i studirala. Mlada Klara je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa tako često deli sa svojim pratiocima provokativne slike, s toga ne čudi činjenica da ima armiju obožavaoca koja broji nekoliko desetina hiljada pratilaca. Poznati fudbaler, pored profesionalne uloge koju ima kao vlasnik kompanije u kojoj njegova izabranica radi, stariji je od nje 12 godina. Iako je fudbalerov i pevačicin raskid još uvek svež, Žerard je Klaru upoznao sa svojim roditeljima i decom, kako navode svetski mediji. 

S obzirom da Šakira živi u kući pored Pikeovih roditelja, koju deli samo bazen, pevačica je odlučila da želi da podigne zid, kako ne bi stalno morala da gleda Žerarda i njegovu novu izabranicu u dvorištu. Po rečima stranih medija, Žerard i Klara su viđeni kako razmenjuju nežnosti na jednom muzičkom festivalu koji se održava u katalonskom gradu Pučserda, što je pevačicu iznerviralo i uznemirilo, s obzirom da su imali dogovor da se javno ne eksponiraju sa novim partnerima godinu dana od raskida. 

Twiter@BarcaWorldwide

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading