Prirodna nega Une Senić: Ruža, bosiljak i smilje za lepu i zdravu kožu

Autor:

10.08.2019 15:58

Foto:

Foto:Radio-voditeljka i instruktorka pol densa Una Senić s godinama se sve manje šminka, sa dugom kosom oseća se ženstvenije i senzualnije, a redovno vežba jogu i meditira

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 1. Јул 2019. у 3:00 PDT

Šminka
Neretko lice odmaram od šminke, a i što sam starija sve mi je manje stalo do tog estetskog dela, a sve više do same nege. Po savetu moje kozmetičarke obavezno nanesem toniranu kremu, jer ona ipak štiti kožu od zagađenja i štetnih spoljašnjih uticaja, i uz nju stavim rumenilo. Kompletan mejkap imam samo kada nešto snimam za televiziju ili sam na sceni, jer su to situacije kada je šminka zaista neophodna i dragocena za celokupan utisak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Samo zlato i blato @exitfestival ? @__mimino___

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 7. Јул 2019. у 2:21 PDT

Surma

Nedavno sam u Crnoj Gori na joga festivalu koji sam organizovala, kao i sve učesnice, imala na očima surmu ili kadžal, kako se još zove. To je negujući preparat, koji prija očima i daje im dubinu i mističnost, napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka, ne skida se, čak ni ako zaplačete, a s njim možete i da prespavate.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 20. Јун 2018. у 12:48 PDT

Kosa
Dok sam bila vrlo mlada isprobala sam sve boje i dužine kose, tada jedino nisam bila plavuša, to sam postala pre deset godina, kada sam imala blajhanu plavu kosu. Od tog vremena se držim svetlijih tonova, a od kada se bavim jogom moja kosa je duga jer verujem da je u njoj moja snaga. Drugačije se i osećam kada je duga, ženstvenije i senzualnije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 11. Нов 2016. у 2:50 PST

Nega
Ujutro i uveče obavezno na lice nanesem tonik i serum Q10. Za svakodnevnu negu koristim prirodne proizvode na bazi biljaka: ruže, smilja, bosiljka. Takve upotrebljava i moja kozmetičarka Ana kod koje idem na tretmane. Ona mi u skladu sa stanjem moje kože svaki put preporuči preparate koji su u tom trenutku najbolji za mene. Pratim njene instrukcije i zadovoljna sam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

After aftera

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 17. Мар 2016. у 10:07 PDT

Nokti
Jednom nedeljno odlazim na manikir. Izuzetno mi je važno da su mi ruke i nokti uvek uredni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 21. Јул 2017. у 2:48 PDT

Vežbanje
Vežbam pol dense i instruktor sam te veštine, koja je savršen spoj plesa, akrobatike, joge i pilatesa, a može da je radi bilo ko, bez obzira na godine, težinu, pol. Radim jogu svaki dan i redovno meditiram.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Senic (@nam_narayan) дана 12. Дец 2013. у 12:46 PST

Savet
Desetogodišnjoj kćerki Srni stalno ponavljam da je svakodnevna fizička aktivnost, makar bazične vežbe i istezanje, ritual koji treba da joj bude kao jutarnje umivanje.