Nataša Pavlović: Diskretna šminka i bebi ulje za savršen izgled

Autor:

04.06.2019 13:58

Foto:

Foto:



Autorka i voditeljka emisije ‘Praktična žena’ baveći se manekenstvom shvatila je da je lepota u prirodnom izgledu, nema ništa protiv estetskih i korektivnih zahvata ukoliko su opravdani, a vitku liniju održava tako što ne meša proteine i ugljene hidrate

Nevena Vukes: Moj večernji ritual za zdrav ten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Sep 4, 2018 at 9:46am PDT

Nataša Pavlović: Ne lažem i ne pravim se da sam superžena, zato mi publika veruje

Zlatni savet
Pre dvadeset pet godina prijateljica moje mame, koja je imala predivnu kožu, otkrila mi je da šminku u predelu očiju skida isključivo uljem za negu beba. Od tada pa do danas i ja tako radim, i to je jedan od najboljih saveta koje sam dobila.

Manje je više
Mejkap sam počela da koristim tek na fakultetu i tada sam baš preterivala sa količinom svega, posebno pudera, pritom nisam umela ni da potrefim odgovarajući nijansu. Uskoro sam ušla u svet manekenstva i tu sam od pravih stručnjaka naučila da mejkap treba da bude krajnje diskretan i da samo naglasi prirodan izgled. Od tada, sem kada imam snimanja, stavljam samo korektor, malo rumenila i sjaj za usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Apr 15, 2018 at 1:49am PDT

Nataša Pavlović o suprugu: On je muškarac kakvog bi svaka žena poželela

Proređivanje kose
Posle obe trudnoće imala sam problema sa opadanjem kose, što je bilo posledica promene nivoa hormona. Koristila sam razne ampule i preparate, ali mislim da mi je jedino pomogao pantenol, a pre svega prirodan proces vraćanja hormona u ravnotežu, što se dešava šest meseci od porođaja. I sada kosu negujem pantenolom. Ponekad stavim neku masku i redovno menjam šampone, a trudim se da upotrebljavam one bez agresivnih sastojaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Nov 1, 2017 at 9:51am PDT

Milena Živanović: Glasam za kozmetiku iz kuhinje, priroda ipak sve zna najbolje

Figura

Na instagramu dobijam najviše pitanja vezanih za telo i dijete. Vežbanja sam morala da se odreknem posle rođenja drugog deteta jer za to nemam vremena, ali već godinama se pridržavam pravila da ne mešam proteine i ugljene hidrate. Pre podne obično jedem ugljene hidrate sa povrćem, a posle podne meso sa nekom salatom, i to na duže staze daje rezultate. Kilogrami se ne gube brzo, ali se i ne vraćaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Jan 5, 2018 at 10:02am PST

Nataša Pavlović – supermama: Kad su deca u pitanju, ništa ne prepušta slučaju

Pripreme za leto
Moje pripreme za leto podrazumevaju kupovinu i pakovanje gomile sredstava za sunčanje. Ne sklanjam se od sunca, naprotiv. Navikla sam tako od detinjstva. Volim da se sunčam, ali se dobro zaštitim i nikada se nije desilo da izgorim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Feb 22, 2019 at 8:23am PST

Estetski zahvati
Nemam ništa protiv da ljudi malim korekcijama povrate izgled koji su imali pre nekoliko godina ili da se podvrgnu operaciji tokom koje će im, na primer, biti promenjen izgled nosa, ukoliko je prevelik. Apsolutno sam, međutim, protiv toga da mlade devojke uvećavaju usne i jagodice, trajno iscrtavaju obrve i slično. Ne znam otkud taj trend kod nas. Nigde u svetu to nisam videla. Devojkama koje vole promene savetovala bih da se igraju šminkom, ali da ne rade ništa što se ne može isti čas ukloniti.