Opremanje doma

Jeftino uređenje stana: Na ovih 6 stvari ne bacajte novac

Autor:

06.03.2023 18:00

Foto: Photo by Curtis Adams from Pexels

Foto: Photo by Curtis Adams from Pexels

Dekoracija, moderni komadi nameštaja i kristalne čaše mogu biti prilično skupi, a nisu neophodni, zato su ovo saveti za jeftino uređenje stana



Iako vam se veoma često učini da je za pojedine komade nameštaja opravdano dati pozamašnu svotu novca, grešite. Malim trikovima vaš dom može izgledati luksuzno i bez velikih ulaganja, evo i kako da postignete jeftino uređenje doma

Barske stolice

Ovaj komad nameštaja izgleda skuplje nego što zapravo košta. Kupite stolice od drveta ili metala bez mekih završnica. I zapamtite da podesiva visina povećava troškove, pa izmerite visinu stola pre kupovine kako biste lakše izabrali stolice koje vam odgovaraju.

Pročitajte Veći dnevni boravak niste videli - Ovo je novi Šakirin dom, luksuz na 750 kvadratnih metara (foto)

Jeftino uređenje stana - Tepih

Definitivno može biti autentičan detalj u prostoriji. Dobar i visokokvalitetan tepih može biti prilično skup. Ako želite da upotpunite enterijer, neka takav tepih ukrasi glavnu prostoriju u kući – dnevnu sobu. Ali onda uštedite na tepihu u spavaćoj sobi, kupatilu, hodniku.

Umetnički objekti

Ako niste veliki ljubitelj slika, onda nema svrhe da ulažete u umetnička dela. Posteri originalnih slika su veoma popularni ovih dana. Prodaju se u online prodavnicama i poprilično su jeftini. A vintidž ramovi se mogu naći na pijacama ili prodavnicama polovnih stvari.

Pročitajte Nećete verovati - Ovde žive dva penzionera (foto)

Stočići za kafu

Prvo što primetimo u dnevnoj sobi su sofa i stočić za kafu. Ovi unutrašnji predmeti su „večni“, pa vredi investirati u njih jer ćete ih zaista koristiti. Ali mali sporedni stolovi su nevidljivi i često beskorisni. Nije neophodno kupovati nešto skupo jer možete naći jeftinije modele ili ih uopšte ni ne kupovati.

Jeftino uređenje stana - Moderna sofa

Novac potrošen na trendi sofu nećete nikada opravdati. Jer, avaj, jedan trend brzo zamenjuje drugi. Skupa garnitura može da zastari za godinu ili dve. Bolje investirajte u klasične modele i kvalitetne tkanine. Kako se do sada pokazalo, komad nameštaja koji je „vanvremenski“ biće aktuelan još dugo.

Kristalno posuđe

Ako u porodici imate mališane, nema smisla trošiti novac na vinske čaše i klasične čaše za piće izrađene od kristala – set brzo može da postane nepotpun. Kupujte jeftinije posuđe za kojima niko neće tugovati. Ako se razbije – to je sreća! 

Pročitajte Feng šui saveti za spavaću sobu - Ove „otrovne strele“ odmah izbacite napolje

Na nekim komadima nameštaja zaista vredi uštedeti, izabrati jeftiniji model ili ih potpuno isključiti iz enterijera.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading