Porodica Kardašijan

Porodica Kardašijan dobija pojačanje: Stiže još jedna beba! (foto)

Autor:

17.06.2023 11:05

Foto:

Foto:

Porodica Kardašijan uskoro će biti bogatija za jednog člana



Bilo da pratite takvu vrstu programa ili ne, teško da niste čuli za najpoznatiju rijaliti porodicu na svetu - porodicu Kardašijan.

Kris Džener iz prvog braka dobila je Kim, Kortni i Kloi, a u drugom je na svet donela Kendal i Kajli.

Sve sestre iz porodice Kardašijan, osim manekenke Kendal imaju decu, a najstarija, Kortni (44) će se po četvrti put ostvariti u ulozi majke.

(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

 

Kortni Kardašijan trudna je sa suprugom Travisom Barkerom, a lepe vesti podelila je na simpatičan način.

Pročitajte Glamurozni domovi Kardašijan-Džener porodice - Kadrovi koje niste videli u rijalitiju, od cifara će vam se zavrteti u glavi (foto)

Naime, Kortni je na Trevisovom koncertu podigla transparent na kome je pisalo:“Trevise, trudna sam“, nakon čega je bubnjar odmah sišao sa bine, zagrlio je i poljubio.

Inače, Kortni Kardašijan trudna je posle 10 vantelesnih oplodnji, a u jednom trenutku je čak odustala da na ovaj način dobije dete, jer kako je sama navela u njihovm rijalitiju, često se osećala nervozno, neraspoloženo i veoma depresivno.

Pročitajte Ognjen javno govorio o novoj devojci, Dimitrovska samo saopštila - Beba je devojčica! (foto) 

Prvi put o VTO-u Kortni je govorila u rijaliti programu "The Kardashians", kada je priznala svojoj majci Kris Džener da je odlazak kod ginekologa bio "užasan".

Ovi pokušaji su sve samo nisu divno iskustvo. Lekovi koje uzimam dovode me u stanje menopauze, doslovno menopauze. Depresivna sam i počela sam da se gojim - rekla je Kortni.

Guliver Getty Images

 

Podsetimo, Kortni Kardašijan ima troje dece - Mejsona (13), Penelope (10) i Rejna (8) sa bivšim dečkom Skotom Disikom (39).

Travis Barker pre Kortni dobio je dvoje dece sa bivšom suprugom Šanom Moakler, sina Landona (29) i ćerku Alabamu (19).

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading