Ivana Korab

Mukotrpna borba se isplatila: Manekenka trudna po drugi put, na simpatičan način otkrila pol bebe (video)

Autor:

13.12.2022 11:06

Foto:

Foto:

Ivana Korab trudna! Lepa manekenka otkrila pol bebe



Posle duge i mukotrpne borbe za potomstvo, napori Ivane Korab su se isplatili. Manekenka je pre godinu dana na svet donela sina Matea kojeg je ponosno predstavila svetu. 

Pročitajte: Ivana Korab svog naslednika predstavila javnosti - Manekenka izabrala neobično ime za sina! (foto)

Instagram

 

Budući da je vantelesna oplodnja urodila plodom, Ivana i njen suprug odlučili su da Mateu podare brata ili sestru, te su se po drugi put upustili u ovaj proces, i sada su ponovo srećniji nego ikada. 

Naime, Ivana će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, a lepim vestima se pohvalila na Instagramu gde je u simpatičnom videu otkrila pol bebe.

Pročitajte: Savršeno telo samo 6 meseci nakon porođaja? Ivana Korab kaže "DA"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

"Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju ( VTO) jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od 20godina. Kao sto smo Matea dobili isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove prelezane bolesti, toga sto imamo preko 35 godina prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija... Naravno uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu al kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguce da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije ni malo lagan."

Čestitamo!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading