Ponovo ima razlog za osmeh: Evo s kim je Skot Disik proslavio rođendan (foto)

Autor:

15.06.2020 11:56

Foto:

Foto:



Pogledajte kako je i u čijem društvu Skot Disik proslavio svoj tridesetsedmi rođendan...

 

Influenserka, rijaliti zvezda i bjuti mogul, Kim Kardašijan, nedavno je svom milionskom auditorijumu fanova na društvenoj mreži Instagram dala uvid u rođendansko slavlje bivšeg muža njene starije sestre Kortni. Osnivačica modnog brenda SKIMS na svom nalogu objavila je nekoliko fotografija sa ove skromne žurke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 13, 2020 at 6:02pm PDT

Pročitajte i... Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine

 

Iako za porodicu Kardašijan skromnost nije uobičajena, ovog puta su zbog karantina bili primorani da slavlje obave u okviru porodice. Tako se i na slikama mogu videti malobrojne zvanice sa proslave, među kojima su Kortni i Kloi Kardašijan, kao i njihova majka Kris Džener.

Jedna od fotografija sa profila poznate Kardašijanke prikazuje i slavljenika Skota Disika. Za ovu specijalnu priiliku, on je obukao plavu, kariranu košulju na kopčanje, a kao aksesoar dodao zlatnu ogrlicu. Kim se uparila sa svojim bivšim zetom , pa je za rođendan izabrala kratki top bebi plave boje i pantalone u sličnoj nijansi.

 

Pročitajte i... Kim Kardašijan na strašnim mukama: Nikada u životu nisam osetila toliku bol

 

Influenserka je objasnila fanovima da je ovo bilo malo, porodično okupljanje, kao i da je ovo njen prvi izlazak među ljude od početka pandemije.

- Proslavili smo Skotov rođendan pre nekoliko nedelje u krugu porodice i to je zapravo bilo moje prvo druženje sa grupom ljudi od kad je započela cela situacija sa korona virusom. Bilo je lepo, ali nekako i strašno. Kako se vi osećate povodom vraćanja normalnim aktivnostima? - napisala je zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanima".

 

Pročitajte i... Sofija Riči i Skot Disik: Romansa koja odoleva osudama (foto)

 

Skotovoj rođendanskoj zabavi prethodilo je mini putovanje sa bivšom ženom Kortni Kardašijan i njihovo troje dece - Mejsonom, Penelope i Rejn. Tom prilikom porodica Džener- Disik obišla je svoje omiljene nacionalne parkove Jute. Skotu je veoma prijalo da bude sa najmilijima van grada, naročito nakon raskida sa manekenkom Sofijom Riči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on May 25, 2020 at 10:34am PDT

Pročitajte i... Sofija Riči i Skot Disik: Žurka uz tatinu muziku i zavodljivi kostim (video)

 

Izvor blizak porodici izjavio je da se Skot mnogo bolje oseća uz Kortni i da je ona jedna od retkih koja uspeva da izađe na kraj sa svim njegovim raspoloženjima i stanjima. Baš zato su njih dvoje odlučili da se izoluju sa decom i provedu jedan vikend daleko od svih distrakcija. Podsetimo, nakon razvoda, Kortni je ostala velika podrška svom bivšem mužu u odluci da izleči svoju zavisnost od alkohola i narkotika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on May 28, 2020 at 4:12pm PDT

goran.anicic

Autor