Kejt Midlton

Ima 41 godinu, ali nijednu boru: Kejt Midlton obožava ovaj preparat, na botoks i ne pomišlja

Autor:

24.10.2023 15:59

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Lice Kejt Midlton blista zahvaljujući ovom preparatuKejt Midlton poznata je po nepogrešivoj eleganciji, a sve što obuče zna da iznese i u svakoj prilici izgleda besprekorno.

Osim garderobe supruga princa Vilijama pažljivo bira i kozmetičke proizvode koje svakodnevno koristi, pa nije čudo što lice Kejt Midlton naprosto blista. 

Chris Jackson/Getty Images

 

Lice Kejt Midlton izgleda neverovatno zahvaljujući organskom preparatu koji još zovu „prirodni botoks“. Ovaj preparat potpuno je prirodan i nema nikakve veze sa botulinskim toksinom koji se uglavnom koristi za zatezanje lica.

Lice Kejt Midlton je blistavo i čisto

Čudotvorno sredstvo Kejt je svojevremeno preporučila i nekadašnjoj prvoj dami Mišel Obami. Hajde da vidimo o čemu je zapravo reč.

Biotulin je prirodni gel protiv bora kojim se postiže efekat identičan onom koji će vam obezbediti injekcije botoksa.

Jack Hill/Getty Images

 

Sve što treba da uradite je da nanesete jednu pumpicu gela na lice i vrat i postići ćete rezultate baš kao pod dejstvom botoksa, a da vas igla nije ni takla.

Pročitajte Svi su zanemeli kada su videli ruke Kejt Midlton, da li joj ovo priliči? (foto)

Efekti su vidljivi posle jednog sata, a mogu da traju ceo dan. Međutim, ako ovaj proizvod koristite svakodnevno trideset dana, dubina vaših bora će se smanjiti, a koža će postati glatka i zategnuta. Cena jedne bočice je oko šezdeset dolara.

Ovaj  veganski gel bez mirisa briše bore kao od šale, a sadrži tri ključna sastojka: spilantol, ekstrakt crvene trave i hijaluron koji koži obezbeđuje „produženu mladost“.

Imajte na umu da se biotulin nanosi pre drugih preparata za negu, tako da sve ostale kreme i serume ostavite za posle.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading