Milena Vasić

Milena Vasić ima 45 godina, troje dece i telo zategnuto kao struna, evo i kako

Autor:

27.01.2023 16:50

Foto:

Foto:

Trening Milene Vasić savršen je za žene, imaćete telo kao iz snova



Kažu da su godine samo broj i da je važno kako se osećate u svom telu, kada je u pitanju Milena Vasić njoj godine samo idu u prilog. Ponosna mama troje dece, uskoro će napuniti 46 godina i ne krije da je za njenu savršenu liniju zaslužna fizička aktivnost. Za dobru zabavu ne treba joj mnogo, ponekad čak ni društvo, dovoljna joj je daska za sup. 

Od kada je pre šest godine otkrila SUP tj stojeće veslanje na vodi (Stand Up Paddle), glumica koristi svaki slobodan dan da u prirodi regeneriše psihu i telo.

Pročitajte Milena najzad prelomila - Nisam imala dovoljno poverenja u sebe, mislila sam da to ne mogu (video)

Dalibor Danilović

 

- Bila sam na letovanju na moru i slučajno probala da veslam na dasci. Volim sve sportove, posebno one na vodi. Ja i skijam na vodi. Veslanje na dasci deluje kao da je ništa, a zapravo zahteva ono čemu svi težimo, ali teško postižemo - balans. Zainteresovala sam brojne prijatelje za ovaj sport i ubrzo primetila da su žene mnogo spretnije u njemu, jer prirodno imaju fokus i osećaj za ravnotežu. Posle tog iskustva na moru, nastavila sam da veslam u Beogradu u nekoliko klubova - otkrila je pre nekoliko godina Milena za Gloriju

Trening Milene Vasić može da proba svako. Glumica je brzo savladala prve lekcije i uživanje je moglo da počne.

Dalibor Danilović

 

- Nema tu puno učenja. Instruktor vam pokaže osnovne stvari i onda je sve na vama. Potrebni su vam samo osmeh i dobra volja, nije neophodna ni posebna kondicija. Sve je u držanju ravnoteže. Talas zna da iznenadi, pogotovo kontratalas. Teže je na moru, jer su veći talasi, ali ja nisam nikada doživela neku neprijatnost ili povredu. Ovaj sport je potpuno bezbedan i neagresivan. Prednost je i to što daska može da se vozi u svako doba godine. Leti ste u kupaćem kostimu, ako slučajno upadnete u vodu, a zimi u odeći i tada samo više pazite da se ne pokvasite.

Trening Milene Vasić zahteva samo jednu stvar

Najvažnije da imate dobru dasku, a Milena je a veoma brzo otkrila dasku koja može da se spakuje.

- Otkrila sam dasku koja može da se pakuje, smestim je u kola i odem na destinaciju gde želim da veslam. Tako upoznajem nova mesta i uživam u ovom sportu. Putujem po našoj predivnoj zemlji, svakog vikenda sam negde drugde. I širim ljubav prema veslanju.

Pročitajte Ljubav koja je preskočila sve prepreke - Kako su se zavoleli Milena Vasić i Jug Radivojević

Instagram

 

Mileni društvo u supovanju najčešće prave prijateljice, ali i deca.

‒ Stariji sin i ćerka odlično voze, dok najmlađi Lav još ne može da stoji na dasci, pa sedi pored mene i sjajno se provodi. Često veslam i sa prijateljima. Sama idem kad mi je teren nepoznat i nisam sigurna kako bi se snašli neiskusni veslači. Tek kad sve istražim, povedem i druge da zajedno uživamo. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading