Milena Vasić

Ljubav koja je preskočila sve prepreke: Kako su se zavoleli poznata glumica i reditelj

Autor:

27.09.2022 11:50

Foto:

Foto:

Ljubav Milene Vasić i Juga Radivojevića intrigira javnost



Ljubav Milene Vasić i Juga Radivojevića ljubavna priča poznatog para koja intrigira javnost, počela je pre više od 20 godina, o čemu je svojevremeno glumica izjavila: "Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Kako je život prolazio, oni su gajili svoju decu, ali onda se se opet sreli. Nastavljajući da "nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo priču našoj deci o nama i rekla sam im: Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi."

Poznata glumica uživa u braku, jer je Jug divan kao partner i kao otac. I kada je mislila da nakon ponovnog susreta, ne mogu da budu bliskiji, svoju ljubav su krunisali sinom Lavom koji ih je još više povezao. Milena je svojevremeno za naš časopis otkrila kako oni funkcionišu i koja je njihova tajna: "Naš moto je "All we need is love". Smatramo da sve može da se prevaziđe ako postoji ljubav. Činjenica je da su ljudi postali manje tolerantni i strpljivi, da su vrlo samoživi. Na to je uticao i kvalitet života. Standard je danas veoma loš i ne mogu da tvrdim da donekle nije tačna replika iz jednog filma, koja glasi "nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi". Ali, suštinski, zajednicu muškarca i žene samo ljubav može da održi. Inače, imamo još jedan kućni hit - "Baby love". Tako je naš sin i dobio ime, jer se "love", čita kao lav".

Ata Images

 

 

Pročitajte Ko je startovao - U zagrljaju zgodnog bradonje

 

Poznata glumica koja je angažovana u nekoliko televizijskih projekata, kao što su: uloga sestre Jovanke Broz, zatim u serijama "Ubice mog oca" u kojoj tumači lik Biljane, kao i "Neki bolji ljudi" u kojoj tumači lik razvedene žene. Podjednako je angažovana i u pozorištu, učestujući u različitim predstavama. U Jugoslovenskom dramskom pozorištu igra glavne uloge, kao što su: Koštana, Andromaha, Zlatokosa, Aja, Elvira, Evica. Pored glumačkog angažmana, ona se oprobala i u ulozi voditelja snimajući šou program "Dama bez blama", kao i kviz "Totalni obrt".

U seriji "Neki bolji ljudi" tumači lik razvedene žene, situaciju kroz koju je prošla u svom privatnom životu, pa je svojemreno govorila o tome koliko joj je njeno iskustvo pomoglo tokom snimanja i uloge. "Kada sam se razvela bila sam dosta mlađa i deca su bila mlađa i tada sam na sve gledala drugačije. Kada napuniše 42 godine čini mi se da je veći izazov odlučiti se na taj korak. Teže je ženi u mojim godinama da otpočne neki novi život. Ipak, u tome je i lepota tog izazova."

Milena je neko ko je veoma aktivan u kući i oko kuće, pa joj nije strana ni sadnja povrća, jer joj prija fizički rad, nakon kojeg sebe voli da počasti čitanjem dobre knjige i slušanjem muzike. Rečima da je "zemlja umiruje, priroda leči, a tek kada nikne nešto što ste zasadili, osećaj je neverovatan."

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading