Tišina koja govori: Ceo svet stao uz Noleta, Ana Ivanović ćuti

Autor:

10.01.2022 21:20

Foto:

Foto:

Slučaj Novak Đoković izazvao je reakcije širom sveta, no Noletova prijateljica i koleginica Ana Ivanović za sada se ne oglašava.



Mnogo prašine podiglo se oko Novakovog učešća na prvom gren slemu u sezoni - Australian Open - u. Gotovo da ne postoji osoba koja u ovom slučaju nije zauzela stranu, a velika većina podržala je najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, no njegova prijateljica i koleginica Ana Ivanović odlučila je da se povodom incidenta koji je potresao temelje na kojima počiva tenis ne oglašava.

Pročitajte i Sud presudio u Noletovu korist, ali to ne znači da će igrati na Australijan Openu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Naime, Ana se putem svog Instagram profila oglasila pre nešto više od šest dana, kada je na pomenutoj društvenoj mreži objavila fotku iz dana kada se još uvek bavila tenisom, te uobičajnu motivacionu poruku kakvu često viđamo na njenim objavama.

Od tada, Noletova prijateljica nije se oglašavala. Ovakva odluka Ane Ivanović iznenadila je njene obožavaoce, s obzirom da su kroz godine jedno drugom bili konstantna podrška.

Šta se krije iza odluke Ivanovićeve, te da li će se uopšte oglašavati povodom čitave situacije u kojoj se Novak našao ostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Jakov

10.01.2022 21:52

Vi "novinari" ste najveća go*na. Posvađali bi dva oka u glavi. Samo jedno znam da Gloria više neće boraviti u mojoj kući.

Vesna

11.01.2022 14:01

Naravno da se ne oglašava.Ne podržava laž,antivakseri,histeriju.Žena živi u civilizovanoj zamlji i civilizovano se ponaša.Verovatno se stidi što joj je zemljak Đokovićev ludi otac

XYZ

11.01.2022 20:03

Mene ne cudi njeno ne iglasavanje. Uvek je bila samoljubiva i prepotentna. Ponasa se samo kako vetar duva u njenu korist a za druge je bas briga, samo glumi da je tako. Od njene slike sa Klintinom gde se ceri svima nama u lice ona za mene kao ličnost nema nikakvo postovanje. A licemerstvo ispliva kad tad.

Ana

12.01.2022 13:04

Ana po običaju niti smrdi niti miriše!