Kejt i Vilijam

Ni maniri, ni lepota... Ovim je Kejt Midlton osvojila princa Vilijama, neobično

Autor:

27.08.2023 12:40

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Prelepa osobina Kejt Midlton koju princ Vilijam obožava



Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od aprila 2011. godine, a kruna njihove velike ljubavi su ćerka Šarlot i sinovi LuisDžordž

Chris Jackson/Getty Images

 

Međutim, malo ko se seća su se njih dvoje upoznali i zavoleli tokom studentskih dana, dok su se školovali na Univerzitetu Sent Endruz i da su nakratko raskinuli 2007. godine.

Ubrzo je usledilo i pomirenje, a njihova ljubav postala je jača nego ikada.

Pročitajte Kraljevska dadilja jednu reč deci nikada ne sme da kaže, majke u Srbiji izgovore je minimum 10 puta dnevno

Od kada su su razmeni bračne zavete Kejt je postala jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske porodice, a kada je ona u pitanju – javnost hvali sve.

Njenu lepotu, odevne kombinacije, humanitarni rad, manire, način na koji odgaja decu...

Sve to impresionira i princa Vilijama, ali, kako navodi Glossy osobina Kejt Midlton koja mu se naročito dopada je to što je uprkos popularnosti ostala prizemna i "normalna osoba".

Karwai Tang WireImage/Getty Images

 

-Ta deca izgledali prilično zadovoljno svojim životom. To je umnogome zasluga Kejt i toga kako je ona odrastala. Vilijam to jednostavno obožava.

Pročitajte Ovakve ih do sada nismo videli - Princ Vilijam i Kejt Midlton javno razmenjivali nežnosti, pao je i poljubac (foto)

Ona nije živela u aristokratskim uslovima zbog toga se Kejt trudi da decu drži na zemlji i tako što ih i dalje vozi u školu, trudi se da Vilijam ili ona budu tu i za povratak kući.

Naravno, Kejt voli i da kuva za svoju porodicu, a ljubav prema prirodi deli sa svima - rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici za People.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading