Vilijam i Kejt

Njoj je Kejt Midlton ukrala princa Vilijama: Bio je u ozbiljnoj vezi kada su se upoznali (foto)

Autor:

12.02.2023 18:00

Foto: Photo by Phil Noble-WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Phil Noble-WPA Pool/Getty Images

Kejt i Vilijam godinama nazad važe za skladan i savršen par, ali malo ko zna da su baš na ovaj način započeli svoju ljubavnu priču, bićete iznenađeni



Veoma često na internetu mogu se pronaći tekstovi koji kažu da je romansa princa Viiljama i Kejt Midlton otpočela uz brojne poteškoće. Naime, pre nego što je Vilijam upoznao svoju sadašnju suprugu, bio je u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Arabelom Masgrejv, napisala je u knjizi "William and Harry: Behind the Palace Walls" Keti Nikol.

Pročitajte Iznenadićete se - Nokti Kejt Midlton uvek su nenalakirani, ovo je razlog

Photo by Oli Scarff/Getty Images

 

Prinčevi su imali "Glosse Posse" grupu u kojoj su bili njihovi bliski prijatelji pa su njima slali pozivnice za sve zabave koje su priređivali u podrumu kraljevskog imanja Hajgrouv. Među tim prijateljima bila je i Arabela koja je zapala princu Vilijamu za oko, jer nije mogao da veruje koliko se promenila.

- Dok je šetala prostorijom, Vilijam je morao da pogleda dva puta kako bi se uverio da je to zaista ona. Arabela je 'procvetala' u predivnu devojku zbog čega se zapitao kako je do tada nije primetio - piše u biografiji. Vilijam i Arabela tada su plesali i pili do ranog jutra, a naposletku i otišli zajedno na spavanje.

Pročitajte Žuto je njena boja - Kejt Midlton blista u haljini srpske dizajnerke

Photo by Stuart Wilson/Getty Images for Prada

 

- To je bio početak strastvene romanse i njih dvoje su celo to leto proveli zajedno - napisala je Nikol u knjizi.

Veza je postala ozbiljna i princ je rekao svom ocu, princu Čarlsu za nju, a on im je dao blagoslov.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Vilijam i Kejt sreli su se na studijama

Ubrzo je Vilijam otišao na fakultet od kojega je hteo da odustane jer mu je jako nedostajala Arabela. Ipak, tada je upoznao Kejt. Ona ga je podstakla da nastavi da se školuje, a već na drugoj godini fakulteta princ Vilijam i Kejt su počeli da žive zajedno.

Tako su Kejt i Vilijam uplovili su u vezu, bez Arabelinog znanja, a vesti o tome saopštio joj je tek mnogo kasnije kada je konačno došao kući i raskinuo sa njom. Arabela je to navodno teško podnela, iako su danas ostali u krajnje prijateljskim odnosima. 

Pročitajte Velika tuga u kraljevskoj porodici, princ Vilijam i Kejt Midlton neutešni - Mnogo će nam nedostajati

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool Getty Images

 

Arabela, koja je inače ćerka Nikolasa Masgrejva, bivšeg menadžera Polo kluba "Cirencester", udala se 2014. za Džordža Galijersa - Prata i radila kao voditeljka PR odela modne kuće Gucci. U braku sa Džordžom dobila je ćerku.

Ipak, iako danas Kejt i Vilijam imaju skladan i jak brak, dugo se pričalo da je princ u više navrata zažalio što ipak nije Arabela ta koju je oženio.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rosa

14.02.2023 21:55

Neće nafam se završiti kao njegov otac....