Kejt Midlton

Kejt Midlton prekinula tradiciju kraljevske porodice, da li će joj zameriti?

Autor:

02.07.2023 12:15

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Nakit Kejt Midlton pod budnim okom javnosti, ovo je razlog



Kejt Midlton privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi. Poznata je po nepogrešivoj eleganciji, a sve što obuče zna da iznese i u svakoj prilici izgleda besprekorno.

Iako izuzetno vodi računa o svojim odevnim kombinacijama i ponašanju u javnosti, jedan detalj nikome nije promakao, a nakit Kejt Midlton pokrenuo je lavinu komentara. 

Guliver Getty Images

 

Naime, poznato je da kraljevska porodica neguje tradiciju ponavljanja modnih dodataka. Tako smo imali prilike da vidimo kako Kejt nosi neke od upečatljivih komada nakita koji su se prenosili sa kolena na koleno.

Od safirnih minđuša Ledi Dajane, do čuvenih "luster" minđuša kraljice Elizabete Druge, koje je nosila na venčanju princa Jordana.

Pročitajte Prada sandale i još skuplja haljina - Kejt Midlton u do sada neviđenom izdanju, zasenila i jordansku mladu

Međutim, oni koji pomno prate svaki korak supruge princa Vilijama primetili su da je Kejt prekinula ovu tradiciju i obnovila svoj nakit.

Uz prelepu, vatreno crvenu haljinu, Midltonova se odlučila za pristupačniji izbor nakita i svoj stajling je upotpunila Sezaneovim "Esme" minđušama.

Guliver Getty Images

 

Zlatni dizajn sa crnim perlama, odlično se uklopio uz haljinu "Aleksandra Mek Kvina" i šeširom "Filip Treacije", koji važe za njene omiljene dizajnere.

Pročitajte Svi su zanemeli kada su videli ruke Kejt Midlton, da li joj ovo priliči? (foto)

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Kejt nosi nakit sa potpisom ovog dizajnera. Osnivač brenda se nekoliko puta oglasio i rekao da je nakit rađen od održivih materijala, zbog čega Kejt obožava ovaj brend, prenosi "Vogue.com".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading