Možda je preterala ovog puta? Anastasija Ražnatović sa nikad većim dekolteom! (Foto)

Autor: Gloria.rs

03.06.2021 23:12

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Anastasija Ražnatović stigla je na rođendan svog bratanca Željka i pokazala neviđeni seksepil!Porodica Ražnatović - pevačica Svetlana-Ceca, njen stariji sin Veljko i mlađa ćerka Anastasija, danas imaju važan razlog za slavlje. Veljkovom sinu Željku, koji je ime dobio po dedi, Željku Ražnatoviću Arkanu, danas je prvi rođendan.

Ražnatovići su okupili porodicu i prijatelje u jednom prestoničkom restoranu, a zvanice su počele da pristižu oko ranog popodneva. Svi su sa nestrpljenjem očekivali Cecu i njenog dečka, Bogdana Srejovića koji je nedavno proslavio 38. rođendan, ali dolazak Anastasije na žurku apsolutno je sve zasenio. 

Ata Images

 

Mlada pevačica pojavila se u nikad viđenom izdanju. Obukla je kratku crvenu haljinu sa ogromnim dekolteom, koji je ispod imao krem dodatak, zbog čega vizuelno izgleda još "bezobraznije". 

Na toliku količinu seksepila nismo navikli kod Anastasije, koja je sve dodatno začinila vrtoglavo visokim štiklama. 

Ata Images

 

Kako je nedavno dugu crnu kosu ofarbala u crvenkastu nijansu, falile su joj samo crne rukavice pa da izgleda kao zanosna Džesika Rebit. Naravno, stajlong je "uokvirila" crvenim karminom, dok je crni lak nosila i na rukama i na stopalima. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading