Vojvotkinja Kejt

Trik zbog kog Kejt Midlton nosi XS veličinu (video)

Autor:

07.02.2023 19:04

Foto: Photo by Chris Jackson Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson Getty Images

Izgled Kejt Midlton savršen je zahvaljujući ovome



Iako je majka troje dece, vojvotkinja Kejt Midlton može da se pohvali besprekornom linijom. Ona nosi XS veličinu garderobe, zbog čega brojne obožavaoce kraljevske porodice zanima tajna njene dobre forme.

Majka princeze Šarlot i prinčeva Džordža i Luisa zaklinje se u vežbu "plank".

Pročitajte Iznenadićete se - Nokti Kejt Midlton uvek su nenalakirani, ovo je razlog

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool Getty Images

 

“Plank“ je jedna od najpopularnijih i najefikasnijih vežbi širom sveta koja tera na rad, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela. Posvetite joj pet minuta dnevno i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Uz plank, četrdesetjednogodišnja Kejt, često uz loptu radi trbušnjake, kako bi što više ojačala trbušne mišiće. Supruga princa Vilijama se u srednjoj školi bavila mnogim aktivnostima poput plivanja, igranja tenisa i trčanja, pa joj nije strano da demonstirira svoje veštine, što je pre pandemije koronavirusa i uradila na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Pročitajte Kejt Midlton sija -  Haljina srpske kreatorke zasenila pobednicu Vimbldona

Photo by Chris Jackson/Getty Images Via Guliver

 

Iako obožava trčanje, Kejt nije dozvoljeno da trči maraton jer je za nju kao pripadnicu kraljevske porodice potrebno preduzeti velike i posebne mere bezbednosti. Jednom prilikom je istakla kako bi za nju trčanje maratona, zbog neophodnog obezbeđenja, bilo nemoguća misija i neizvodljivo.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Iva

10.02.2023 22:27

Kejt je suvise visoka da bi nosila XS. To sto nosi XS nije za preporuku, premrsava je. Dati naslov pogresan je na vise nacina. Pokusajte sledeci put malo pametnije osmislite clanak.

Tara

13.02.2023 16:52

Kejt Midlton sigurno koristi posebne kreme koje deluje kao neka vrsta lokalnog anastetika i momentalno opusta lice,tako da se bore ublazavaju a koza zateze. Medjutim i pored ove kreme nebi bilo pozitivnog efekta da se ne hrani zdravo sigurno da vezba i pije dosta vode i to ne bilo kakvu nego hidrogenizovanu vodu obogacenu vodonikom koje pozitivno deluje na celokupnu kozu a narocito na kozu lica.