Kejt Midlton

Haljina srpske kreatorke zasenila pobednicu Vimbldona

Autor:

09.07.2022 22:00

Foto:

Foto:

Vojvotkinja od Kembridža zablistala na ženskom finalu u Londonu



U Londonu, na Vimbldonu je upravo završeno žensko finale u tenisu, a ceo šou ukrala je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Supruga princa Vilijama se na dodeli trofeja pobednici, Ruskinji Eleni Rjabkinoj, pojavila u veoma elegantnoj toaleti, kreaciji srpske dizajnerke Roksande Ilinčić.

U midi žutoj haljini  A kroja sa velikom mašnom na levom ramenu Kejtina vitka figura došla je do izražaja, a elegantan stajling upotpunile su bele cipele, kao i zeleno-ljubičasta mašna, koju vojvotkinja nosi na svakom meču turnira,  simbol kraljevskog pokroviteljstva nad turnirom.

Pročitajte i: Kraljica reciklaže - Novo lice haljine koju je već nosila

getty

 

Naša modna dizajnerka Roksanda Ilinčić se u Veliku Britaniju preselila 1999. godine, gde je upisala prestižni St. Martins koledž. Od tada do danas dospela je u vrh modne scene, a njene kreacije nosile su osim Kejt Midlton i Penelope KruzMišel ObamaGvinet PaltrouKejt Blančet, Tilda Svinton...

getty

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Dragana Dabovic

11.07.2022 10:55

Kejt treba da ostavi sve druge kreatore i u svakoj prilici nosi iskljucivo kreacije Roksande Ilincic jer savrseno odgovaraju njenoj licnosti, stasu i statusu .

Nora

21.07.2022 13:18

Haljina je divna, ali je Kejt premrsava, na pragu anoreksije. To je moje misljenje.