Kupaći kostimi

Prikrivaju nedostatke, a ističu atribute: Ovo su idealni modeli kupaćih kostima za dame 40 plus

Autor:

10.05.2024 12:58

Foto: olly / pexels

Foto: olly / pexels

Kupaći kostimi za dame preko 50 godinaIzbor kupaćeg kostima veoma je važan za svaku ženu. Osim potrebe da se sakriju sitni nedostaci, bitno je da oni budu udobni i da prate liniju. 

leah newhouse / pexels

 

Modni stručnjaci ženama starijim od 40 godina savetuju da ne prate slepo modne trendove, već da biraju modele koji najbolje pristaju njihovoj figuri.

Pročitajte Ponosno i bez stida - Danica Maksimović u osmoj deceniji pokazala kako joj stoji kupaći (foto)

Naime, dame sa manjim grudima mogu birati kupaći kostim koji će dati potreban volumen u tom području. Idealan model je onaj sa ravnim dekolteom, bez naramenica i dekorativnih volana na ramenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Ukoliko imate višak kilograma i želite da sakrijete stomačić, pravi izbor su kupaći kostimi sa visokim strukom. Oni će sasvim sigurno sakriti nedostatke, a noge vizuelno izdužiti.

Ukoliko se odlučite za jednodelni kupaći, naglasićete struk i obline, a samim tim ćete poboljšati izgled cele figure. 

Damama sa bujnim poprsjem preporučuju se modeli koji pružaju jaču potporu grudima. Kupaći kostimi sa V izrazom vizuelno će izdužiti vrat i izgledati elegantnije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Kada je reč o bojama, savetuje se da izbegavate jarke boje ukoliko se borite sa viškom kilograma. Ipak, ako želite da istaknete preplanuli ten, plavi ili tirkizni kupaći kostimi su pravi izbor za vas. 

Komentari. (0)

Loading