Jovana Joksimović

Jovana Joksimović omiljenog slatkiša se nikad ne odriče a smršala je 25 kilograma, evo kako

Autor:

15.04.2024 18:28

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Jovana Joksimović smršala je 25 kilograma na ovaj način



Za deset dana Jovana Joksimović proslaviće 43. rođendan, a zbog njenog besprekornog izgleda mnogi bi joj dali minimum deset do petnaest godina manje.

Iza voditeljke su dve trudnoće, od toga jedna blizanačka tokom koje se ugojila čak 25 kilograma, pa se svi pitaju kako je Jovana Joksimović smršala?

Instagram

 

Pre šest i po godina Joksimovićka je na svet donela dve devojčice, Anu i Srnu, a trudnoća je bila veoma izazovna i teška pa se voditeljka opustila uživajući u svemu onome čemu inače odoleva.

Jovana je otkrila da se u trudnoći ugojila više od 20 kilograma i otkrila kako je vratila željenu kilažu za veoma kratko vreme.

Jovana Joksimović smršala je na veoma jednostavan način

Kako je to Jovana Joksimović smršala pa danas izgleda lepše i zgodnije nego ikad iako je u petoj deceniji života?

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće.

Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel.

Pročitajte Iznenadni krah ljubavi Jovane Joksimović je sve zatekao, izgledali su tako zaljubljeno i srećno

Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka.

-Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko.

youtube printscreen

 

Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji „Ako progovorim”.

Komentari. (0)

Loading